Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Redline 100csx pc den yazılım almıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline 100csx pc den yazılım almıyor

Redline 100csx pc den yazılım almıyor ekranda e029 hatası veriyo bekleme modu pc güncellemede daha önce attım aynı cihaz aynı kablo aynı program bir türlü almıyor sorun ne acaba yardım edin lütfen
    Konu antepli_mert tarafından (01-04-2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline 100csx pc den yazılım almıyor ekranda e029 hatası veriyo bekleme modu pc güncellemede daha önce attım aynı cihaz aynı kablo aynı program bir türlü almıyor sorun ne acaba yardım edin lütfen
    cevap yokmu arkadaşlar :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki günden beri bekliyorum arkadaşlar bu hatayı neden yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

com baglantılarını bır kontrol et
    9600 bı dene o sekıl yukle bı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuxexes21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    com baglantılarını bır kontrol et
    9600 bı dene o sekıl yukle bı
    usta 100csx yazılım atma loaderinde 9600 secenegi denen bişey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pcden yükleme yapmak için önce redline sistem ayarlarına gir bekleme modunu pc ye al cihazı kumandadan kapat sonra yükleme loarını tekrar indir indirdigin yeni loadır la tekrar dene olmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışayım
    "Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykut025 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pcden yükleme yapmak için önce redline sistem ayarlarına gir bekleme modunu pc ye al cihazı kumandadan kapat sonra yükleme loarını tekrar indir indirdigin yeni loadır la tekrar dene olmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışayım
    sorunu hallettim usta teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halletigine sevindim rica ederim
    "Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
    :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri