REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: digi(+) paketi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digi(+) paketi

slm arkadaşlar bende sunny 7011 var son yazılımı attım ama bazı kanallar yayın sırasında bozuluyor yani gelgit oluyor yapıyor (national geoprapic historia vs) bunun nedeni nedir daha öncede böyle olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hispasat için kaçlık çanakla izliyorsunuz eğer 90 lıksa çangın ve elembinin çok iyi ayarlanmış olması gerekiyo :033102smile_1_prv:
    Konu Özgür Erge tarafından (10-05-2006 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla aynı sorun bende de var arkadaşım sunny 1030 cihazım ama bu olay daha çok çanak ve lnb ayarları ile ilgili o dedğin kanallar sanahları daha çok sinyal veriyor akşam olduğunda ise sinyal seviyeleri iyice düşüyor cabo varken national georapich o kadar önemli değildi oradan bakıyorsum ama şimdi d+ ların eline kaldık herhalde sende aynı durumdasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş çanağım 90 lık ama işte sinyal kalitesindenmidir nedir bilmiyorum ama umuter arkadaşımızın dediği gib sabahları sinyal var ama akşamları kanallarda gelgit oluyor cabolar varken bi sorun yoktu artık bekleyeceğiz işallah bir an önce cabolar gelir cevaplarınız için ikinizede teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorununuz hangi frekanslarda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thank you

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede sunny 1030 cihaz var uydu ayarlarken kalite yüzde yüz sinyal 75 lerde ama kanallar donma yapıyor yani şu olaya sunny firması bi cözüm bulamadı sunny cihazla kesinlikle canak ayarı yapılamıyor .bu sorun kaon botdlu cıhazların genelide böyle.bendede hipasat uydusu var ve 90 ofset canak ile bazı kanallarda yüzde 75 sinyal alıyor bir problem yok herhalde sen canak ve elembi ayarını düzgün yapamadın fox.407 arkadaşım canaga birdaha ince ayar cek kolay gelsin
    Konu alembar10 tarafından (12-05-2006 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah alembar kardeş ama yok olmuyo walla tek tek baktım elembede bi sorun yok ama çanak ayarını yaparken sinyal tamamen gitti walla zorla buldum burdan yani manisadan ayar yapmak çok zor yada bana öyle geliyo yani burda sinyali 60 tan fazla alamıyosun onun içinde caboları bekleyeceğiz başka çare yok hepinize çook teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fox_407 Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah alembar kardeş ama yok olmuyo walla tek tek baktım elembede bi sorun yok ama çanak ayarını yaparken sinyal tamamen gitti walla zorla buldum burdan yani manisadan ayar yapmak çok zor yada bana öyle geliyo yani burda sinyali 60 tan fazla alamıyosun onun içinde caboları bekleyeceğiz başka çare yok hepinize çook teşekkürler
    fox-407arkadaşım sen manisada oturdugunu söylüyorsun sanırım manisa merkezde biraz zorlanabilirsin cünki manisanın o yüksek dagları engeleyebilr canagın sinyal almasını sen onu hispasat ayarlamış birine ayarlattır kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny

ArkadaŞlar Astra 19.2 De Seca 2 Yİ GÖsteren Yazilim Varmi ?lÜtfen Yardim .bİrde Aksamlari Sİnyal DÜsÜyor Nİcİn Antenİn 150 Cm Ama Sorun Var .yerİm Mersİnde LÜtfen Bİlgİ Verİn.7010 DCI 12.05 .A1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri