Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Ezel Dizisinde TEFO ÖLÜYOR MU?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ezel Dizisinde TEFO ÖLÜYOR MU?

Ezel 23. Bölüm 12.04.2010,ezel 12 nisan fragmani izle, Ezel 23. Bölüm atv 12 nisan izle, Ezel 23. Bölüm konusu, Ezel 23. Bölüm neler olacak, Ezel 23. Bölüm yorumlari

Ezel'in intikamý sona yaklaþýyor. Plana göre, düþman üçlüden ilkine cezasýný vermenin vakti gelmiþtir. Ezel planý kurar. Diðerlerini ikna eder ve bu kez geri dönüþü olmayan bir oyun baþlar. Ramiz'in de dahil olduðu bu oyun, birinin hayatýný kaybetmesi üstüne kuruludur. Son anda çýkagelen sürpriz bir isim iþleri deðiþtirse de, oyun baþlamýþtýr bir kere. Peki Eyþan, Ali, ve Cengiz, kendi sonlarýnýn hýzla yaklaþmakta olduðunu fark edebilecekler mi? Öte yandan baþkalarýna oyunlar kurmakta ustalaþan Ezel, karþýsýna çýkacak bir sürprize karþý tamamen hazýrlýksýz yakalanýr. Eyþan'la konuþan Bahar, Ezel'i þaþýrtacaktýr.

Fragman Burada

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=EXhO5viJrDw[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Oyun içinden oyun çýkýyor vardýr bunun içinde bir oyun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün akþamki ezel dizisinin bölümünden hiçbirþey anlamadým saçma sapan bölümmüþ gibi geldi bana
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ezel dizisini hic bakmýyorum sacma sapan
    kurtlar vadisi:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abicim ben Kurlar vadisi'nin üzerine dizi tanýmam ve EZEL'e önyargýlý davranýyorum.Fakat diziyi notr þekilde izlediðim zaman dizinin ne kadar kaliteli olduðunu anadým.Bana göre senaryosu Kurtlar Vadisi'nden daha detaylý ve mantýklý.Çünk Kurtlar Vadisi son zamanlarda çok þýmardý zaten reytingler de bunun göstergesi.Ýnþ. toparlarlar.Ezel'e de baþarýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý komandogokhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Abicim ben Kurlar vadisi'nin üzerine dizi tanýmam ve EZEL'e önyargýlý davranýyorum.Fakat diziyi notr þekilde izlediðim zaman dizinin ne kadar kaliteli olduðunu anadým.Bana göre senaryosu Kurtlar Vadisi'nden daha detaylý ve mantýklý.Çünk Kurtlar Vadisi son zamanlarda çok þýmardý zaten reytingler de bunun göstergesi.Ýnþ. toparlarlar.Ezel'e de baþarýlar.
    haklýsýn kurtlar vadisi iyice sacmalamaya baþladý dön dolaþ hep ayni

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arada ben sonunu izleyemedim tefo öldümü?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tefo ile ali oyun oynuyorlar sanýrým cengiz inansýn diye
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart slm

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cabbari ustam tefo ölmedi sadece cengizi kandýrmak için tefoya ali tarafýndan kurþun sýkýldý gerçekten yaralandý inandýrýcý olsun diye bolca dayak yedi ama ölmedi bu arada bana saçma gelen cengizi hapise attýlar eyvallah ama hapishanede ezelin ne iþi vardý birde aramýza hoþ geldin dedi cengize bende anlayamadým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri