Teşekkur: 0
Böyle şeylere alınmaca olmaz abi... Her türlü konular işleniyor forumda...
konu ile ilgili fikrini bilgisini paylaşmak isteyen uygun bir dille paylaşır, hepimiz faydalanırız...farklı bir konunun geçmesini istiyorsan sende bende burada kendimiz yeni bir konu açabiliriz... orada yorumlarımızı düşüncelerimizi paylaşırız... şu an beydemir abinin paylaştığı konu benim içinde çok önemli ve değerli...çünkü başörtüsü, benim içinde kanayan bir yaradır...insanların buna siyasi simge diye nitelendirerek aşşağılamasına kamu kuruluşlarına sokulmamasına hatta "köpekler ve türbanlılar " diye bir başlık atarak hakaret etmesine dayanamıyorum... benim ailem bu örtüyü allah rızası için takar...ahmedin mehmedin rızası değil...yada herhangi bir kişisel ideolojinin uzantısı olarak değil...sırf allah rızası... umarım memleketimizde uygulanan bu çarpıklık giderilir... memlekette bir çok eksiklik yanlışlık vardır...buda onlardan biridir...selametle...![]()
Hocam dediklerinize harfiyen katılıyorum. Özgürlüğün ve eşitliğin konuşulduğu bir ülkede özgürlükdışı ve eşitsizlik durumların giderilmesi gerekir. Kapanan bayan ablalarımıza veya kardeşlerimize farklı bir gözle bakılması hiç de kabul edilebilir durum değildir ve de olmamalıdır. Allah'ın izni ile bu sorunlardan birgün kurtulmuş olacağız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri