Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: İslamda başörtüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam birde daha önemli gündemdeki konularda bizi aydınlatırsanız cin hindistan gibi ülke bazında çalışmak üretmek satmak refahla alaklı konular gücümüze güç katacak TÜRKİYEmin en önemli sorunu refah 7 bölgede refaha ulaşsak birçok sorunu aşmış oluruz diye düşünüyorum bu olayları her daim alevlendirmek bazen kaşımak hoş değil herkez hesap verecek bundan haberdar olsun yeter
    toycan kardeş belirttiğin konularıda sen aç .fikir belirtmek, tartışmak isteyen arkadaşlar, fikri olan arkadaşlar, yazsınlar bilmeyenlerde faydalansın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senın istediğin konunun burayla alakası yok bunu anlamak zormu o tür bir konu açılırsa orda fikirlerini paylaşırsın bu konuda bunları araya sokmanın aklam ve mantığa sığar bir yanı yok.

Bir daha uyarma yapmıyacam forum kuralları açık net konu başlığı konu içeriği ne ise ona göre mesaj yazılır.
    kavulmadan biz gidelim bugüne kadar tahammül gösterdiğiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kavulmadan biz gidelim bugüne kadar tahammül gösterdiğiniz için teşekkürler
    Böyle şeylere alınmaca olmaz abi... Her türlü konular işleniyor forumda...
    konu ile ilgili fikrini bilgisini paylaşmak isteyen uygun bir dille paylaşır, hepimiz faydalanırız...farklı bir konunun geçmesini istiyorsan sende bende burada kendimiz yeni bir konu açabiliriz... orada yorumlarımızı düşüncelerimizi paylaşırız... şu an beydemir abinin paylaştığı konu benim içinde çok önemli ve değerli...çünkü başörtüsü, benim içinde kanayan bir yaradır...insanların buna siyasi simge diye nitelendirerek aşşağılamasına kamu kuruluşlarına sokulmamasına hatta "köpekler ve türbanlılar " diye bir başlık atarak hakaret etmesine dayanamıyorum... benim ailem bu örtüyü allah rızası için takar...ahmedin mehmedin rızası değil...yada herhangi bir kişisel ideolojinin uzantısı olarak değil...sırf allah rızası... umarım memleketimizde uygulanan bu çarpıklık giderilir... memlekette bir çok eksiklik yanlışlık vardır...buda onlardan biridir...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle şeylere alınmaca olmaz abi... Her türlü konular işleniyor forumda...
    konu ile ilgili fikrini bilgisini paylaşmak isteyen uygun bir dille paylaşır, hepimiz faydalanırız...farklı bir konunun geçmesini istiyorsan sende bende bunu kendimiz yeni bir konu açabiliriz... orada yorumlarımızı düşüncelerimizi paylaşırız... şu an beydemir abinin paylaştığı konu benim içinde çok önemli ve değerli...çünkü başörtüsü, benim içinde kanayan bir yaradır...insanların buna siyasi simge diye nitelendirerek aşşağılamasına kamu kuruluşlarına sokulmamasına hatta "köpekler ve türbanlılar " diye bir başlık atarak hakaret etmesine dayanamıyorum... benim ailem bu örtüyü allah rızası için takar...ahmedin mehmedin rızası değil...yada herhangi bir kişisel ideolojinin uzantısı olarak değil...sırf allah rızası... umarım memleketimizde uygulanan bu çarpıklık giderilir... memlekette bir çok eksiklik yanlışlık vardır...buda onlardan biridir...selametle...
    Hocam dediklerinize harfiyen katılıyorum. Özgürlüğün ve eşitliğin konuşulduğu bir ülkede özgürlükdışı ve eşitsizlik durumların giderilmesi gerekir. Kapanan bayan ablalarımıza veya kardeşlerimize farklı bir gözle bakılması hiç de kabul edilebilir durum değildir ve de olmamalıdır. Allah'ın izni ile bu sorunlardan birgün kurtulmuş olacağız

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri