Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýslamda baþörtüsü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kavulmadan biz gidelim bugüne kadar tahammül gösterdiðiniz için teþekkürler
    Böyle þeylere alýnmaca olmaz abi... Her türlü konular iþleniyor forumda...
    konu ile ilgili fikrini bilgisini paylaþmak isteyen uygun bir dille paylaþýr, hepimiz faydalanýrýz...farklý bir konunun geçmesini istiyorsan sende bende burada kendimiz yeni bir konu açabiliriz... orada yorumlarýmýzý düþüncelerimizi paylaþýrýz... þu an beydemir abinin paylaþtýðý konu benim içinde çok önemli ve deðerli...çünkü baþörtüsü, benim içinde kanayan bir yaradýr...insanlarýn buna siyasi simge diye nitelendirerek aþþaðýlamasýna kamu kuruluþlarýna sokulmamasýna hatta "köpekler ve türbanlýlar " diye bir baþlýk atarak hakaret etmesine dayanamýyorum... benim ailem bu örtüyü allah rýzasý için takar...ahmedin mehmedin rýzasý deðil...yada herhangi bir kiþisel ideolojinin uzantýsý olarak deðil...sýrf allah rýzasý... umarým memleketimizde uygulanan bu çarpýklýk giderilir... memlekette bir çok eksiklik yanlýþlýk vardýr...buda onlardan biridir...selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Böyle þeylere alýnmaca olmaz abi... Her türlü konular iþleniyor forumda...
    konu ile ilgili fikrini bilgisini paylaþmak isteyen uygun bir dille paylaþýr, hepimiz faydalanýrýz...farklý bir konunun geçmesini istiyorsan sende bende bunu kendimiz yeni bir konu açabiliriz... orada yorumlarýmýzý düþüncelerimizi paylaþýrýz... þu an beydemir abinin paylaþtýðý konu benim içinde çok önemli ve deðerli...çünkü baþörtüsü, benim içinde kanayan bir yaradýr...insanlarýn buna siyasi simge diye nitelendirerek aþþaðýlamasýna kamu kuruluþlarýna sokulmamasýna hatta "köpekler ve türbanlýlar " diye bir baþlýk atarak hakaret etmesine dayanamýyorum... benim ailem bu örtüyü allah rýzasý için takar...ahmedin mehmedin rýzasý deðil...yada herhangi bir kiþisel ideolojinin uzantýsý olarak deðil...sýrf allah rýzasý... umarým memleketimizde uygulanan bu çarpýklýk giderilir... memlekette bir çok eksiklik yanlýþlýk vardýr...buda onlardan biridir...selametle...
    Hocam dediklerinize harfiyen katýlýyorum. Özgürlüðün ve eþitliðin konuþulduðu bir ülkede özgürlükdýþý ve eþitsizlik durumlarýn giderilmesi gerekir. Kapanan bayan ablalarýmýza veya kardeþlerimize farklý bir gözle bakýlmasý hiç de kabul edilebilir durum deðildir ve de olmamalýdýr. Allah'ýn izni ile bu sorunlardan birgün kurtulmuþ olacaðýz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri