Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 8 Metre yükseklikten düşen laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8 Metre yükseklikten düşen laptop

Lenovo'nun testlerinden birinde 8 Metre yükseklikten düşüyor, herkes çalışmayacağını düşünürken Lenovo Thinkpad çalışıyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler ama bu markayı bana anca bedava verirlerse alırım yoksa ben almak için beş kuruş vermem geçenlerde bana format için Lenovo R61 Thinkpad bir laptop geldi 1 ay uğraştım ses sürücüsünü bir türlü yükleyemedim lanet olsun böyle laptopta bana mobil files not found diyor yapmadığım denemediğim bişey kalmadı ve bir türlü yükleyemedim kahrolasıca saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani ses sürücüsünü yükleseydin iyi mi olacaktı? Bence yanlış bir değerlendirme.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede yanlış değerlendirme ama zevkler ve renkler tercihler tartışılamaz ancak iii diye bildiğimiz markalardan hangisi metrelerce mesafeden atılsa banamısın demeden çalışır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşı bilemem ama ben lenovanın üzerine laptop tanımam arkadaşlar.Bu gün bir arkadaşa yine bir tanıdıktan 1300 tl'ye lenova laptop aldık cihazda hdmı çıkışı dahil yok yok hayran kaldım.Tabi 1300 tl'ye uzun pazarlıklardan sonra alabildik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8 metre yüksekten düşen LENOVO:?
    3 ay önce kampanyadan 1200 TL vererek büyük bir hevesle G550 Lenovo Ideapad aldım. Kazara 1 ay önce yaklaşık 1,5 metreden düştü. Sonuçlarını açıklıyorum: sadece plastik monitör kasası ve çerçevesi kırık.ekran sağlam. maliyeti 360 TL. içim gitti ama ne yapayım verdim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlamsız reklam anlayan varmı?????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O bİlgİsayari caliŞirken dene dayanir mi
    harddİskte bad sector olur(Çİzİlİr)
    ssd İse bİrŞey olmaz
    sakin denememeyİn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri