Bilgi için teşekkürler ama bu markayı bana anca bedava verirlerse alırım yoksa ben almak için beş kuruş vermem geçenlerde bana format için Lenovo R61 Thinkpad bir laptop geldi 1 ay uğraştım ses sürücüsünü bir türlü yükleyemedim lanet olsun böyle laptopta bana mobil files not found diyor yapmadığım denemediğim bişey kalmadı ve bir türlü yükleyemedim kahrolasıca saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Yani ses sürücüsünü yükleseydin iyi mi olacaktı? Bence yanlış bir değerlendirme.
bencede yanlış değerlendirme ama zevkler ve renkler tercihler tartışılamaz ancak iii diye bildiğimiz markalardan hangisi metrelerce mesafeden atılsa banamısın demeden çalışır
Arkadaşı bilemem ama ben lenovanın üzerine laptop tanımam arkadaşlar.Bu gün bir arkadaşa yine bir tanıdıktan 1300 tl'ye lenova laptop aldık cihazda hdmı çıkışı dahil yok yok hayran kaldım.Tabi 1300 tl'ye uzun pazarlıklardan sonra alabildik.
8 metre yüksekten düşen LENOVO:?
3 ay önce kampanyadan 1200 TL vererek büyük bir hevesle G550 Lenovo Ideapad aldım. Kazara 1 ay önce yaklaşık 1,5 metreden düştü. Sonuçlarını açıklıyorum: sadece plastik monitör kasası ve çerçevesi kırık.ekran sağlam. maliyeti 360 TL. içim gitti ama ne yapayım verdim...
anlamsız reklam anlayan varmı?????????
O bİlgİsayari caliŞirken dene dayanir mi
harddİskte bad sector olur(Çİzİlİr)
ssd İse bİrŞey olmaz
sakin denememeyİn
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri