Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: 8 Metre yükseklikten düþen laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 8 Metre yükseklikten düþen laptop

Lenovo'nun testlerinden birinde 8 Metre yükseklikten düþüyor, herkes çalýþmayacaðýný düþünürken Lenovo Thinkpad çalýþýyor.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgi için teþekkürler ama bu markayý bana anca bedava verirlerse alýrým yoksa ben almak için beþ kuruþ vermem geçenlerde bana format için Lenovo R61 Thinkpad bir laptop geldi 1 ay uðraþtým ses sürücüsünü bir türlü yükleyemedim lanet olsun böyle laptopta bana mobil files not found diyor yapmadýðým denemediðim biþey kalmadý ve bir türlü yükleyemedim kahrolasýca saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yani ses sürücüsünü yükleseydin iyi mi olacaktý? Bence yanlýþ bir deðerlendirme.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede yanlýþ deðerlendirme ama zevkler ve renkler tercihler tartýþýlamaz ancak iii diye bildiðimiz markalardan hangisi metrelerce mesafeden atýlsa banamýsýn demeden çalýþýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþý bilemem ama ben lenovanýn üzerine laptop tanýmam arkadaþlar.Bu gün bir arkadaþa yine bir tanýdýktan 1300 tl'ye lenova laptop aldýk cihazda hdmý çýkýþý dahil yok yok hayran kaldým.Tabi 1300 tl'ye uzun pazarlýklardan sonra alabildik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

8 metre yüksekten düþen LENOVO:?
    3 ay önce kampanyadan 1200 TL vererek büyük bir hevesle G550 Lenovo Ideapad aldým. Kazara 1 ay önce yaklaþýk 1,5 metreden düþtü. Sonuçlarýný açýklýyorum: sadece plastik monitör kasasý ve çerçevesi kýrýk.ekran saðlam. maliyeti 360 TL. içim gitti ama ne yapayým verdim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlamsýz reklam anlayan varmý?????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O bÝlgÝsayari caliÞirken dene dayanir mi
    harddÝskte bad sector olur(ÇÝzÝlÝr)
    ssd Ýse bÝrÞey olmaz
    sakin denememeyÝn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri