REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Cepte sabit ücrete rekor zam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cepte sabit ücrete rekor zam

Cep telefonundan, 'ucuza uzun görüş'ün acısı 'sabit ücret'ten çıkıyor!.. Sabit ücret bedelleri rekor oranda artırılıyor!

GSM operatörü kuruluşların, faturalı hat abonelerine uyguladığı tarifelerde bazı değişiklikler yapılıyor. Buna göre, cep telefonu abonelerinin görüşme süreleri uzatılıp, konuşma bedellerinde yüzde 18-37 indirime gidiliyor. Sabit ücret bedelleri ise yüzde 154’e varan oranlarda artırılıyor. Sabit ücret bedellerine yapılan zam ise 6 lirayı buluyor.

Faturalı hatlarla ilgili yapılan bu tarife değişikliğini ilk açıklayan GSM kuruluşu Turkcell oldu. Turkcell, Bizbize ve 4 farklı tarifeyi içeren Alo Paket abonelerinin tarifelerinde bazı değişikliklere gitti. Abonelere SMS mesajıyla da iletilen bu yeni uygulamada, konuşma süreleri uzatılıp, görüşme bedellerinde bazı indirimlere gidiliyor. Sabit ücret bedellerinde ise yüzde 154’e varan oranda artış yapılıyor.

ZAM VE İNDİRİM BİRARADA
    Buna göre, Bizbize tarifesinde sabit ücret bedelleri 3.90 TL’den, 9.90 TL’ye çıkarılıyor. Ancak, dakikası 64 kuruş olan şebeke dışı görüşme bedelleri ile dakikası 47.5 kuruş olan şebeke içi görüşme bedelleri 40 kuruşa indiriliyor. Ayrıca, görüşme bedeli 40 kuruşa indirilen şebeke içi görüşme süresi de 1 dakikadan 5 dakikaya uzatılıyor. Turkcell’in tarife değişikliğine gittiği alo paketlere de 6 lira zam yansıtılıyor.

Bu zamma karşılık, diğer GSM operatörlerine yönelik arama ve paket aşım ücretlerinde yüzde 37 oranında indirim yapılıyor. Bu indirim, sabit hat ve şebeki içi paket aşımlarında yüzde 18 olarak yansıtılıyor. Yoğun rekabetin yaşandığı cep telefonlarında Avea ve Vodafone’un da yeni tarifelerini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hani GSM şirketleri bedavaya konuşturuodu sabit ucret yoktu. 20 tl lik yükleme yapıyorum diğer opratörlerle 7 şer dk konuşsam 20 tl bitio bumu sabit ücret yok. Eskı deyımle kontördede faturalıda KAZIK gibi sabit üsret vardı.

Burdan TELEKOMA laf atanlar zamanında nerdeyse bedavaya konuştular allahın dağına TELEKOM telefon santralleri kurup insanlara iletişim sağladı şimdi her şey şeffa oldu alınan sabit ücret belli TELEKOM kazıkcı oldu. Ben şu an diğer operatörleri evden arıyorum ve aylık 30 tl ucret gelio bunu GSM hattımdan yapsam en az 50 tl fatura gelir.

3G die bangır bangır piyasaya internet sundular şehir merkezınde bile hızı çok düşük artı fiyatıda çok pahalı sanki evimize kadar hat cekiolar ya.

Halen TELEKOM kazık atıyorsa ne diyeyım bunlar o zaman kazıktan daha başka bişi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eeeeee şimdi ben Avea her ay bana 30 küsür fatura yolladı diye ben Turkcell'e geçtim bu seferde Turkcell beni pişman etmesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri