REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: kontörden tl ye geçtik olan kullanıcıya oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kontörden tl ye geçtik olan kullanıcıya oldu

merhaba arkadaşlar
    kontörden tl ye geçtik sözde karlı kullanıcı çıkacak ama olan yine bize oldu
    ben hatayda yaşyorum 100 kontörün değeri 20 tl ama satış fiyatı 21 yada 22 tl yani saçmanın en saçmalığı . dün kontör alamaya gittim 150 alacam tl değeri 30 ama 30 tl yi 31 tl ye alıyoruz

milletin nasıl kazıklandığı ortaya çıktı. sözde kullanıcı herşeyi anlayacaktı ne kadar avantajlı olduğu ama ne kadar kazıklandığımızı anladık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ana bayiden alırsan kontörü 20 tl yada 30 tl fiyat değişmiyor şayet alt bayiden alırsan mecburen fark veriyorsunuz alt bayi karını koymak zorunda durum bundan ibaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı linkci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar
    kontörden tl ye geçtik sözde karlı kullanıcı çıkacak ama olan yine bize oldu
    ben hatayda yaşyorum 100 kontörün değeri 20 tl ama satış fiyatı 21 yada 22 tl yani saçmanın en saçmalığı . dün kontör alamaya gittim 150 alacam tl değeri 30 ama 30 tl yi 31 tl ye alıyoruz

milletin nasıl kazıklandığı ortaya çıktı. sözde kullanıcı herşeyi anlayacaktı ne kadar avantajlı olduğu ama ne kadar kazıklandığımızı anladık
    bakkal lardan falan filan aldıysanız ondandır kontör kartları bittikten sonra tl kartları çıkmaya başlıyacaktır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri