REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
40 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tüm Üyelerin Dikkatine!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum usta kaç tane foruma üyeyim fakat supersatforum hepsinden farklı
    bilgilerin doğruluğu açısından olsun adminlerin ilgisi açısından olsun bizleri bilgilendiriyorsunuz
    şahsım olarak uydu dünyası hakkında birçok bilgiye sahip oldum hatta arkadaşlar arasındaki sohbetlerde sizlerin ne kadar güvenilir doğru bilgiler verdiğinizi tartışıyoruz
    yürekten teşekkürler başarılarınızın devamını diler nice paylaşımlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum usta kaç tane foruma üyeyim fakat supersatforum hepsinden farklı
    bilgilerin doğruluğu açısından olsun adminlerin ilgisi açısından olsun bizleri bilgilendiriyorsunuz
    şahsım olarak uydu dünyası hakkında birçok bilgiye sahip oldum hatta arkadaşlar arasındaki sohbetlerde sizlerin ne kadar güvenilir doğru bilgiler verdiğinizi tartışıyoruz
    yürekten teşekkürler başarılarınızın devamını diler nice paylaşımlara
    aynı düşüncelerle sonsuz teşekkürler...
    PBellENtj65TK008 32bitVistaHP4GBRamIntelcore2duoT9600-2,80GHz;AvertvGalaxyA816USBHybridDVB-S EpsonSX115 3GVınn;NokiaE63+Sms.sghe250;segDVB2005fta+Sansuisc6000CI;90cmHB+60cmT3A

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri