S.A.TOYCAN kardeşim,dediklerin doğru olabilir ama burada konu göz bebeğimiz TSK'yı yıpratan,küçük düşüren %99u MÜSLÜMAN olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ halkını düşman olarak niteleyenler.Sizde değindiğiniz konuları açın ona göre yorum yapalım.Ben ne FETTULLAH'cıyım nede TARİKAT'cıyım.ALLAH'ın yap dediklerini yapan,yapma dediklerini yapmayan ALLAH,KURAN ve Peygamberimizin gösterdiği yoldan giden bir kulum.Birde OĞUZ'ların KAYI boyundayım.Ama görünen vede belgelenen olayları görmemezlikten gelemem,gelmemeliyiz.Sizin sevmediğiniz fettullahçılar 120 ülkede türk bayrağını dalgalandırıyorlar,istiklal marşımızı yabancılara söylettirip ezberlettiriyorlar.Yabancılara türkçeyi öğretiyorlar.Türkçe olimpiyatlarında 100 yakın ülke gelip yarışmacı oluyorlar.AKP'ye gelince 3. sınıf ülke olduğumuz 2000 yıllarını hatırlayın,şimdi avrupa ve dünya ülkelerindeki durumumuza bakın,Kardeşim ALLAH aşkına savunduklarınızın memleket hayrına bir dikili ağacını gösterin bizde gidip sulamazsak o zaman dilediğinizi söyleyin.Ben İZMİR'de askerken İzmir'e Ankara'dan 9 saatte gidiliyordum.Etrafınızdaki yollara,hastahanelere,okullara,milletin altındaki otomobillere,bellerindeki cep telefonlarına,içtikleri sigaralara,giydikleri giysilere ,gelinen teknolojiye,çöplüklerdeki atıklara
,milletin ufkuna v.s.-v.s. bakın.Kendinize bakın ,etrafınıza bakın.Bakmayın görün TÜRKİYE'nin çağ atladığını.Göz yummakla yapılanlar yok olmaz.Bunları görmemezlik edenler milletin verdiği oyla kendi oylarının değerinin bir olmadığını düşünenlerdir.Tabiki bu kadar hızlı kalkınmada bazı aksaklıklar olacaktır,düzelmekte bizim yorumlarımıza kamu yoklamalrıyle olur,o hırsız bu densiz şu yolsuz demekle değil karşı tarafın yüce milleti daha iyisini yaparım diyerek ,çalışarak ve anlatarak olur,karalamakla olmaz.Bakın bağırıp,çağıranlar hep bana,hep bana diyenlerdir.Onun için kalp kırmakla,hakaret etmekle dostluk kazanılmaz,ikna etmekle kazanılır.Hakkını helal et daha fazla kafanı yormayayım.ALLAH herşeyin hayırlısını veriri inşaallah.AEO.
Yer imleri