Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: camide bombalanır başbakanda vurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılanlara cevap vermeni dilerdim ama herhalde yok kanunlara karşı gelen hoca efendi senelerdir tatilde herhalde yada dokunulmazlık zırhıyla korunan ve 2008de daha bizim adaletimiz oturdamadık ama zamanı gelince oda olaçak diyen tayyib bey halen kendi adaletini oturtamamış herhalde dokunulmazlık zırhıyla korunuyor kaç davadandı bilemiyorum onuda sen acıklarsan öğreniriz ama ALLAHdan korkan insanların kullarında korkmasına gerek yok temiz insanın hiçbirşeyden korkmasına gerek yok sen benim tamer kardeşhakkımda hükmü vermişsin istersen senin için öldüreyim kendimi sende rahat edersin nedersin
    toycan abim senin hakkında vermiş olduğum karar neymiş merak ettim bide senin 8 senedir iyi yada kötü icraatları olduğunu tartıştığımız bu ülkenin 80 milyon Türkiye devleti vatandaşlarının başbakanı hakkında ne karar verdin onuda merak ettim kendini neden öldüresin ki ben de rahatlıyayım senin mantığına göre başbakan kendini öldürürse sende rahatlayacaksın böyle bi mantık yok bence kanunlara karşı gelen hoca efendi senelerdir tatilde demişsin kimdir bu hoca efendi benimle ne alakası var ben Fetullah Gülen cemeatiyle uzaktan bile alakalı değilim geçmişte refah partili sonra fazilet ve 2002 den beri akpartili sade biriyim öyle dini vecibelerini muntazam yerine getiren biri değilim ama ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM benim dinim kimseye haksızlık yapılmazına hoşgörülü yaklaşmaz bu padişah bile olsa ki örneği mevcuttur senin ölmenle neden rahatlıyayım bu forum çok mükemmel bi forum adı üstünde süper ama malesef bazı arkadaşlarımız kuyruğuna basılmış kedilerin vermiş olduğu tepkiyi vermekteler tıpkı TSK nın içindeki çürük elmaların dökülmesi gibi yargının içindeki pisliklerin temizlenme operasyonlarında acısı olanların höykürdüğü gibi bakın mesajımda ne diyorum size göre yada bu operasyonlarda tutuklananlara bakıp ortalığı velveleye veren bazı kişi ve kurumların düştüğü bi yanılgı var hem deniliyoki bu hükümet anayasayı değiştirme hakkına sahip değildir kendini kurtarmak için yapmaktadır bu anayasa değişikliğini halkın yararına herhangi bi şey yapılmamaktadır dokınulmazlıkları kaldırın seçim barajını düşürün halkın bilmem ne kadarı mecliste temsil edilememektedir şu bu falan filan akparti hızla oy kaybetmektedir halk kendilerine gereken dersi sandıkta verecektir deniliyo madem öyle seçime 1,5 sene civarı kaldı bırakın akparti yapacaklarını yapsın hiç bir hükümetin yaptığı kanunlar ilelebet baki değildir zaten akpartide ilk seçimlerde sandığa gömülecektir ondan sonra gelecek hükümet yada koalisyon akprtinin yapmış olduğu bütün kanunları yasaları iptal eder kendileri daha güzel daha halkçı insanların esnafın işsizin emeklinin çiftçinin derdine derman olacak kanunlar yapar başörtüler ve imam hatiplerin de canı çıksın bunlar için hiç bir hükümet bi şey yapmıyo yapamıyo yaptırılmıyo onlarda yapmayacaklardır yapamayacaklardır
    bir not digitalci abim üstteki yazımın laikliği aşağılar nitelikte olduğunu yazımı derhal editlememi aksi takdirde gerekn herşeyin yapılacağını buna savcılığa suç duyurusunda bulunmak ta dahil olduğunu yazmış benim yazımda laikliği aşağılar nitelikte bir kasıt yoktur (laikliği de malesef uygulayamamaktayız zaten laiklik birilerine göre sakız gibi bişey oldu çek oraya olmadı çek buraya) benim yazımı editlemem gibi bi durumum yoktur yazdıklarımın arkasındayım laiklikle ilgili derdi olanlar düşünsün benim verilemeyecek herhangi bi hesabım yoktur laiklik karşıtı değilim yeterki tam manası ile laikliği uygulayalım bu arada ATATÜRK ün emanetlerinden biri demiş abim ATATÜRK meclisi kurarken arkasında onlarca din adamı vardı hanımıda kapalı bu hanımı ATA mızla beraber kamu diye kabul edilen yerlerde başı kapalı olarak hiç bulunmamış mı kamusal alanlarda başörtülü olmak laikliğe aykırı yaygaraları yapılmakta benden şimdilik bu kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hilalyıldız kardeş sen tamerin yazılarını okumuyorsun herhalde adam yazıyoz diye bizi laik yaptı ölmemiz vacibdir vedvazı verdi yani sizin gibi düşünmedik diye herşey olabiliriz yok öyle birşey dinimi bende gerektiği şekilde yaşıyorum ama kimseni dediği gibi değil kitapım kuranda yazdığı gibi kaldı ki dinimi kitapımı gercekten yaşasaydık islam almenin sorunları en askeride olur başarıdan başarıya koşardık ama varsa öyle bir islam ülkesi söyleyin akp ye gelince memnun olanı var olmayanı var burada hergez düşüncelerini söylüyor ama gercekler var iç ve dış borc yalan söylemez hesap basit satılanlar ortada ürettiğimiz birşey yok daha da kötüye gidiyoruz adam fransadan batan banka yok diyor bize ait 2 banka var diğerleri hep yabancının nasıl batsın milletin canını okuyor encok kar eden onlar haca efendi için yazdıklarımı okursanız ve cevap verirseniz yanlışımız varsa hep söyledim söylerim özür dilemeyi bilirim ama gercekler yakın biz bu hızla gidersek bölünme çok yakın işte o zaman çok üzülürüm bizim bölünmemiz için hesap yapanların azının suları akıyor haberiniz olsun
    ölmenizin vacib olduğu fetvam nerededir hangi mesajımda gösterirmisin bu konuyu yanlış yerlere götürüyosunuz ve sanırım seviyeli bi tartışma olmaktan cıkacak ve bu konuda kilitlenecek ne zaman başaracağız tam demoktasilerde olduğu gibi birbirimize saygılı olmayı iftira atmamayı aşağılamamayı tehdit etmemeyi sanırım öğrenemiycez yok yok öğrenicez ALLAh ın izni ile biz hayırlı bi milletin torunlarıyız geleceğimiz parlak herşey çok güzel olacak inşaALLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toycan kardeş, bana veyselbakan kardeşim ve Dijitalci, birde hükümet karşıtı yazı yazda görelim dediler onların bu söylediğini ben daha önce yapmıştım.benimde senden bir istirhamım var hep hükümete çatıyorsun fethullah gülene çatıyorsun baş örtüsü konularında baş örtüsüne karşı duruyorsun mübarek gün ve gecelerde hiç kutlama mesajını görmedim hep islama zıt olan kişileri destekliyorsun islama hizmet eden insanlara kötü gözle bakıyorsun.
    istirhamım şu:madem müslümanız elhamdülillah bir dini konu açda bi görelim.( hep dünya için çalışmayalım)
    birde islamiyete hizmet edenlere neden bu kadar kızıyorsun marak ettim cevap verirsen sevinirim kızmıyorum deme kabul etmem islama hizmet eden veya islami düşünen kimin konusunu açsak hemen zıt cevap veriyorsun(not.bu aralar biraz alıngan oldun hemen kırılıyorsun kimseyi hiç bir zaman kırmak istemem bu mesajımdan ötürü kırılacaksan baştan özür dilerim )
    Konu beydemir tarafından (10-04-2010 Saat 04:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    toycan kardeş bana veyselbakan kardeşim ve Dijitalci, birde hükümet karşıtı yazı yazda görelim dediler onların bu söylediğini ben daha önce yapmıştım.benimde senden bir istirhamım var hep hükümete çatıyorsun fethullah gülene çatıyorsun baş örtüsü konularında baş örtüsüne karşı duruyorsun mübarek gün ve gecelerde hiç kutlama mesajını görmedim hep islama zıt olan kişileri destekliyorsun islama hizmet eden insanlara kötü gözle bakıyorsun.
    istirhamım şu:madem müslümanız elhamdülillah bir dini konu açda bi görelim.( hep dünya için çalışmayalım)
    birde islamiyete hizmet edenlere neden bu kadar kızıyorsun marak ettim cevap verirsen sevinirim kızmıyorum deme kabul etmem islama hizmet eden veya islami düşünen kimin konusunu açsak hemen zıt cevap veriyorsun(not.bu aralar biraz alıngan oldun hemen kırılıyorsun kimseyi hiç bir zaman kırmak istemem bu mesajımdan ötürü kırılacaksan baştan özür dilerim )
    Öncelikle Selamlar Mübarek gün ve geceler ile ilgili Mesajımı bulamamanız son derece doğal çünki ben çok uzunbir süre FORUMA Girmedim. İsterseniz Tarihlere Bakınız.Şimdi gelelim islamiyete Hizmet edenlere Benim Kızdığımı nereden çıkardınız.Sizi Bir kaç kez eleştirdim Eğer yanlışınız varsa buna devamda ederim.Her kim olursa olsun hiç fark etmez,burada açılan bölümlere devamlı yazarım fikrimide açıkça belirtirim.Yalnız bunu Yaparken Yazdıklarımın nereye gideceğini Çok iyi düşünürüm.Arkadaşın biri gibi LAİKLİKTE neymiş diye
    yazmış yazmakla kalmamış terbiyesiz kelimeler kullanmış siz bundan hiç rahatsız olmadınızmı acaba.! Neden O arkadaşada bir Uyarı kendi namınıza yapmıyorsunuz yapamazsınız çünki sizinle Aynı şeyleri düşünüyorda ondan. Siz beni hiç burada yazdığım her hangi bir yazıda SİNKAFLI kelimeler yazdığımı gördünüzmü işte söz konusu yazı:

yemişim laikliği nedir bu laiklik Allah ın kanunumu laikliğe aykırılık odağı olmuş muş senin gibi düşünenlerde Allahın kanunlarının karşısında olduğunuz kesinleşmiştir o zaman sizin için ne söylenmesi gerekir söylermisin beşerin yazmış olduğu bu millete yakışmayan laiklik ilkesinin odağı olmak mı daha vahimdir yoksa Allahın kanunlarının karşısında olmak mı daha vahim ver cevabı ona göre 2 kelime daha diycem sana ve senin gibi düşünenlere gelelim laikliğin odağı olmuş partinin anayasayı değiştiremeyeceği partavalına laiklik kavramını anayasaya koyan beşer laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmuş bir parti anayasayı değiştiremez diye bi kanun da koymuşmu anayasaya yoksa klavuzunuz sabihin safsatalarına göremi hareket edilmelidir diye yazıyo 2 kere üst üste halkın en az %40 oyunu alarak 8 senedir iktidarda olan parti her türlü kanun yapmaya yetkilidir hüküm sürdüğü süre içersinde ne isterse yapabilir yaptıklarının karşılığı halk tarafından verilir beğenilirse tekrar iktidar olur beğenilmezse alaşağı edilir yargı , tsk , ysk , yök ,hsyk , aym halk vs herkes hükümetin düzenlediği kanunlara uygun davranmak zorundadır seçilmiş hükümetler insanlara hizmet yapmışken seçilmişleri devirenler halkın teveccühü ilemi darbe yaptılar da hüküm sahibi oldular(HÜKÜM SAHİBİ YALNIZ ALLAH tır) onlara sen insanların hayrına işler yapmadın nice evlatlar kardeşler canlar yaktın sen de insanlık için tehlikelisin sen bizi yönetemezsin anayasa yapamazsın diyebilen oldumu acaba yaratıkların horumları kesiliyo koltukları kıçlarından gidiyo hüküm sürüp istedikleri gibi at koşturamıacaklar bangır bangır bağırıyolar biyerlerine bişey girmiş gibi 1997 de de aynı durumla karşı karşıya idiler höt dediler möt dediler karşılarında muktedir olmuş bi iktidar olmadığı için koalisyon olduğu için belki rüşvetle susturabiliriz düşüncesinde olanlar olduğu için başarılı oldulara ama şimdi karşılarında 8 yıldır iktidar da olan AKP var RECEB TAYYİB ERDOĞAN var kimseye papuç bırakmıyo bırakmaz bırakmayacağınıda düşünüyorum son çırpınışlar 700 yıllık OSMANLI yı yıktılar bunlarda tarihin en aşağılıları arasında olacaklar

Evet sizce bu yazılanlarda bir acayiplik yokmu.! Açık alanda böyle Yazılar yazılmalımı sizce.Siz ve sizin gibilere Ne yazsak boş hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Hiç Problem değil artık MİLLET her şeyi çok iyi anlıyor meraketmeyin. Ben niye devamlı hükümeti eleştiriyorum tabii eleştiririm yahu bu ülkede pkk KÖPEKLERİNE Davullu zurnalı karşılama yapılıyorsa Dokunulmazlıkları Kaldıracağız diye gelenler Bunları Kaldırmıyorsa , ERGENEKONUN kasası diye tutuklanıp 9 ay boyunca Ne olduğunu anlayamadan Üzüntüden KANSER olan Rahmetli Kuddisi Özkur Yerlerde sürünüyorsa ömrünün son bir kaç günü kamuoyu baskısı sonucu Evinde ölüyorsa Ve Öldüğü ile Kalıyorsa.. Ama öte yandan ve her ne hikmetse TRİLYONLARI iç edenler AF ediliyor ise.. Almanyanın 3 Ayda Bitirdiği DENİZ FENERİ Davası Bizde Her Ne hikmetse hala TERCÜME bile edilememiş ise .. Evet Sn Beydemir Size o kadar yazdım ama tek bir cevap gelmedi bana eğer sizce bir mahsuru yoksa yukarıda yazdıklarımı zahmet olmaz ise bir cevaplarmısınız. Evet gelelim Son günlerde ortalarda dolaşan BALYOZ planına geçen akşam Star haberi izledinizmi bilmiyorum eski Denizci komutanlardan ATİLLA KIYAT ta bu konuda görüş belirtti ve dediki bende ortada bir ÇETE olduğunu düşünüyorum Fakat Olay gitgide saptırılıyor bir hale gelmeye başladı diye, Bu nasıl oluyor yani ben ve benim gibi düşünenler neden TSK yı bu kadar çok seviyor yada koruyor gibilerinden ALLAH Aşkına Bu Ülkede Tek gündem TSK+YARGIMI evet evet size soruyorum .Yukarıda yazdıklarım sizce bu ülkenin GÜNDEMİ değilmi. Ben bir VATANDAŞ olarak hesap soruyorum HÜKÜMETE ne diyorum her gün F TİPİ yayın organlarında Çarşaf çarşaf gelen MAKALELER aynı DENİZ FENERİ Dosyası gibi GİZLİ değilde ALENEN Açıkta görülüyor.Evet siz vicdanı hür Elhamdülillah Müslüman olan siz TÜYÜ BİTMEMİŞ yetimin Hakını Yiyen YARATIKLARIN Davasınıda Merak etmiyormusunuz.!! Yoksa Böylesi dahamı iyi.. Bana Müslümanlıktan DEM vuran Sn:Beydemir Akp yi eleştirenlerin KANININ TAHLİLİ
    gerekir diye düşünenlerdenmisiniz.!!! Bakınız tekrar ediyorum buraya Mesaj Yazan Sn: Arkadaşlar ben ADALET istiyorum evet gerçektende Bu ülkede HUZURU Bozmak isteyenler varsa ki Muhakkak Her zaman vardır bunlar en Acımasızca cezalandırsınlar o kişiler kimse Bunlar ister TSK mensubu olsun ister POLİS olsun Yada MİLLETVEKİLİ olsun bunun bir önemi yok Hakettikleri cezayı alsınlar..Ama DENİZ FENERİ Failleride alsın Ellerini kollarını sallayıp benim arkamda BAŞBAKAN var diyen İnsanlar görmek istemiyorum ben...Zannedersem Bu kadar açıklama yeter eğerki bana cevap yazacaksanız lütfen yukarıda yazdıklarımı cevaplayınız. Aksi takdirde sizinde TEK yanlı düşündüğünüze Emin Olacağımdan şüpheniz olmasın. Bakalım siz ne kadar demokratsınız görmek istiyorum (ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR..)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijitalci, ben toycan a dedim sen kendine anladın. senin ve veyselbakan kardeşin adı benden isteğiniz olduğu için geçti konunun 1nci sayfasına bak.sevgili kardeşim benim saldırgan oma dönemim geçti ben 1957 doğumluyum yani yaşım 53. yaşını bilmiyorum ama yazdıklarından benden genç olduğun tahminine varıyorum çünkü daha ateşlisin.tamer kardeşden alıntı yapmışsın kusura bakma ama adamın iki kelimesine takmışsın merak etme sana gelecek günlerde yazacağın mesajlarında onun yazdığından fazlasını senin yazdığını hatırlatırım.
    artık MİLLET her şeyi çok iyi anlıyor meraketmeyin.
    evet millet herşeyi çok iyi anlıyorda milletin dediğine bırakan yokki.
    Size o kadar yazdım ama tek bir cevap gelmedi
    benden alıntı yaparak 1 defa yazdın 2 nci sayfa 2 nci mesajda cevap verdim.yahu doladınız bi ergenekon meselesi bırakın suçlular varsa cezasını çeksin. bulun hakim kuban gibi taraflı hakimleri deniz feneri davasınıda bitittirin kardeşim nasıl olsa HSYK istediği savcıyı görevden alıyor istediğini göreve getiriyor
    Bu Ülkede Tek gündem TSK+YARGIMI
    elbette tek gündem bunlar değil ama eğer bu ülkenin %99 u müslüman olan halkına bir binbaşı şerefsizleri camide öldüreceksin diyorsa. ki bu müslümanların arasında sen ve bende varız.2009 da çukurcada şehit olan askerlerimizin katili TSK ya ait mühimmat iken pkk yaptı diye kandırılıyorsak (belki o zaman o konuya sende cevap yazdın vay şerefsiz pkk diye)ama şimdi ortaya çıkıyor bırak çürükler varsa ayıklansın kardeşim.
    Akp yi eleştirenlerin KANININ TAHLİLİ
    gerekir diye düşünenlerdenmisiniz
    .

hayır
    Bu ülkede HUZURU Bozmak isteyenler varsa ki Muhakkak Her zaman vardır bunlar en Acımasızca cezalandırsınlar o kişiler kimse Bunlar ister TSK mensubu olsun ister POLİS olsun Yada MİLLETVEKİLİ olsun bunun bir önemi yok Hakettikleri cezayı alsınlar..Ama DENİZ FENERİ Failleride alsın Ellerini kollarını sallayıp benim arkamda BAŞBAKAN var diyen İnsanlar görmek istemiyorum ben...
    aynı düşüncedeyim.
    lütfen kırdığım bir kelime varsa hakkını helal et.(kul hakkı başka birşeye benzemez)
    Konu beydemir tarafından (10-04-2010 Saat 05:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı kara 28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası siyaset yerimi yoksa uydu paylaşım formumu anlayamadım herkes işini yapsın şehitler ölmez vatan bölünmez bu ülkeden kimler gelip geçmedimi bunlarında sonu gelir merak etmeyin ama bu bizim işimiz deyil bırakın siyaseti siyasetciler yapsın
    burasu uydu paylaşım formu ama bu formu form yapan güncel meselelerinde bu formda paylaşılması hayatı sadece uydu ile sınırlandırmıyor bizim formumuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün bu lafların üzerine fazla yazmayacağım allah bizi müslümanım diyerek müslümanlığın hamiliğini yaptığını zanneden kuklalardan korusun zira gözleri gerçekleri göremeyecek kadar körelmiş hiç kimse burada bir birinden fazla müslüman ve birbirinden fazla laik değil yazılarımızı yazarken bunları unutmayalım beydemir abi yaşca büyüksün ve açtığın konular sınır konular olup insanlar birbirinin kalbini kırdığında olaya sükunetle yaklaşmaya çalışıyorsun ben ne dedim benmi yaptım gibi kelimelerle bizlerden dini yazılarımızı islamiyetle ilgili yazılarıda formumuzda paylaşmamızı istemişsin seve seve abi neden olmasın zevkle yazar gururla paylaşırım elhamdulillah müslümanım ama bunu çıkıpta bir şeyler ispat veya bir şeyleri kanıtlamak için yazmam bu kalpten gelir ve allahla kul arasındadır burda allahın kurallarından bahsedildi sinirle laikliğe laf söylendi bunlara gerek yoktu forma yakışmıyor bu tür yazılar bu arada beydemir abi müslümanlık sözde değil özde oluyor şu forma üye olduğumdan beri hiç bir yazımı okudunmu ben 11 yaşında 15 yaşında 2 kere hatim ettim 15 sene camimde müezzinlik yaptım sohbetlerde bulundum diye benden en ufak bir kelime duydunmu duyamassın çünkü ben bunları allah rızası için yaptım şov amaçlı yada işi şova dönüştürmedim dedim ya kimse kimsenin içini bilemez o yüzden bu formda kimse kimseden daha müslüman kimse kimseden daha laik değil saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.TOYCAN kardeşim,dediklerin doğru olabilir ama burada konu göz bebeğimiz TSK'yı yıpratan,küçük düşüren %99u MÜSLÜMAN olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ halkını düşman olarak niteleyenler.Sizde değindiğiniz konuları açın ona göre yorum yapalım.Ben ne FETTULLAH'cıyım nede TARİKAT'cıyım.ALLAH'ın yap dediklerini yapan,yapma dediklerini yapmayan ALLAH,KURAN ve Peygamberimizin gösterdiği yoldan giden bir kulum.Birde OĞUZ'ların KAYI boyundayım.Ama görünen vede belgelenen olayları görmemezlikten gelemem,gelmemeliyiz.Sizin sevmediğiniz fettullahçılar 120 ülkede türk bayrağını dalgalandırıyorlar,istiklal marşımızı yabancılara söylettirip ezberlettiriyorlar.Yabancılara türkçeyi öğretiyorlar.Türkçe olimpiyatlarında 100 yakın ülke gelip yarışmacı oluyorlar.AKP'ye gelince 3. sınıf ülke olduğumuz 2000 yıllarını hatırlayın,şimdi avrupa ve dünya ülkelerindeki durumumuza bakın,Kardeşim ALLAH aşkına savunduklarınızın memleket hayrına bir dikili ağacını gösterin bizde gidip sulamazsak o zaman dilediğinizi söyleyin.Ben İZMİR'de askerken İzmir'e Ankara'dan 9 saatte gidiliyordum.Etrafınızdaki yollara,hastahanelere,okullara,milletin altındaki otomobillere,bellerindeki cep telefonlarına,içtikleri sigaralara,giydikleri giysilere ,gelinen teknolojiye,çöplüklerdeki atıklara
    ,milletin ufkuna v.s.-v.s. bakın.Kendinize bakın ,etrafınıza bakın.Bakmayın görün TÜRKİYE'nin çağ atladığını.Göz yummakla yapılanlar yok olmaz.Bunları görmemezlik edenler milletin verdiği oyla kendi oylarının değerinin bir olmadığını düşünenlerdir.Tabiki bu kadar hızlı kalkınmada bazı aksaklıklar olacaktır,düzelmekte bizim yorumlarımıza kamu yoklamalrıyle olur,o hırsız bu densiz şu yolsuz demekle değil karşı tarafın yüce milleti daha iyisini yaparım diyerek ,çalışarak ve anlatarak olur,karalamakla olmaz.Bakın bağırıp,çağıranlar hep bana,hep bana diyenlerdir.Onun için kalp kırmakla,hakaret etmekle dostluk kazanılmaz,ikna etmekle kazanılır.Hakkını helal et daha fazla kafanı yormayayım.ALLAH herşeyin hayırlısını veriri inşaallah.AEO.
    kardeşim benim TÜRKlüğüm ön plandadır onunla övündüm ölünceye kadarda övüneceğim ŞEHİT kanlarıyla yıkanmış vatanım benim için çok değerli dinim benimle ALLAH arasında kimseye bunu araç olarak kullanmam biz böyle öğrendik ama yazımı okumamışsın iç ve dış borç borcla kapanmaz üretimle satmakla kapanır herşeyin çok iyi gittiğini söylüyorsun gercekten öyley se bu borclar her gecen gün niye artıyor bunu da acıklarsan sevinirim hoca efendiye yakın bir insandım ama mesafeli ama düşündüğün gibi değil onun kime hizmet ettiği ortada görmen lazım anadilde niye TÜRKce eğitim vermiyorlar dışarıdaki okullarda sence çelişkiye bak adaletten mahkum olmuş davalardan kaçmak için dokunulmazlık zırhınla korunan başbakan ve adaletten kaçan din adamı yazık koruduğumuz meted umduğumuz yada örnek alaçağımız insanlara bakın kardeşim uzun ama gecen yazdıklarımı bir oku ikna olmazsan daha çok yazılar var kaldiki ben sizden çok şeyler öreniyorum yine yenişeyler paylaşırız ama kılavuzu karga olanın diye bir ata sözü var dertim o hoca efendi vatikana gidip benim dinimi kabul etmeyen papanın eteğini öptükten sonra benim için bir anlam ifade etmiyor edemezde erbakan hocanın sözünü defalarca yazdım adamlar insan vucudundaki bütün organları ağır nargozdan sonra satmışlar vucuda ağır gelen nargoz sayesinde vucud hala ucuyor benzetmesini yaşıyoruz şu an uyanmamız zaman alaçak ama uyanacağız ALLAHın yardımıyla saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kesmin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz bunlarla uğraşırken el türkiyenin altını oymakla meşkul beğenmediğimiz 82 anayasasını ısmarlamada olsa türkiye genelinden toplanan danışma meclisi yaptı tabi malum ne kadar demokratik olduğu şimdi yapılan ana yasa bir kişinin keyfine yapılmıyormu, onu yasalarda aklamak için yapılmıyormu bu yasa ile artık dedikleri dedik çaldıkları düdük olmayacakmı. bunların demokratikleşme adına yasaya koydukları bazı maddeler var ama esasları daha sonra kanunla belirlenir diyor yani ben bu yasaları çıkarayım gerisine sonra bakarız diyor .sonra bakarızların nne halde oldukları belli .artık onları kim engelleyecek .demokrat bir hükümetin bu yasalara ihtiyacımı var .yüce meclisimiz eşkiyalarla dolarsa, suçlularla dolarsa , kalpazanlık ,evrakta sahtecilik ve hertürlü yolsuzluk suçlaması yapan insanlarla dolarsa çıkaracakları yasa bundan başka olabilirmi.bunlar bu formda işlenmiyor bu savsatalara alet oluyoruz gibi geliyor bana asıl mesele bu yasalar çıkarsa türkiyenin hali ne olacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    toycan kardeş, bana veyselbakan kardeşim ve Dijitalci, birde hükümet karşıtı yazı yazda görelim dediler onların bu söylediğini ben daha önce yapmıştım.benimde senden bir istirhamım var hep hükümete çatıyorsun fethullah gülene çatıyorsun baş örtüsü konularında baş örtüsüne karşı duruyorsun mübarek gün ve gecelerde hiç kutlama mesajını görmedim hep islama zıt olan kişileri destekliyorsun islama hizmet eden insanlara kötü gözle bakıyorsun.
    abi saygılar sen daha iyi bilirsin din bir inançdır insan bunu yaşar ölümde de hesap verir ben bu dünyada insana değil de ölün ce ALLAHıma ve MELEK lerine hesap vermek isteyenlerdenim bu konuda beni affedin diyorsunuz ki yalnız tsk ve yargıyı gündemde tutuyorsunuz sizde hep akp ve türbanla ilgilendiğinizin farkındamısınız bilmem şu an iki kaleyi akp ele geciremedi mücadelemiz o yüzden bunun işaretini hoca efendi 78 yılında hep verdi vaazlarında da işledi biz sadece maçı bitirmek istemiyoruz birde ne başbakan ne cumhurun sahip çıkmadığı alevileri bu memleketin düşmanları gibi göstermek nekadar doğru bilemiyorum diyanete 9katrilyon ama bundan hak alamıyan aleviler ve boş acılımlar bu adamların samimiyeti yok ciddiyeti yok sadece oynuyorlar hep bana hep bana bunuda nedenir siz söyleyin saygılar

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri