al şimdi radyolar da söylendi kürtçe probaganda yapmak artık yasal hale gelmiş artık hayırlı olsun vatana bol bol dinleriz artık apo pkk diye
Teşekkur: 0
al şimdi radyolar da söylendi kürtçe probaganda yapmak artık yasal hale gelmiş artık hayırlı olsun vatana bol bol dinleriz artık apo pkk diye
1. Balyoz Operasyunu + Tarkan Gözaltısı. 2. Balyoz Dalgası + Futbolcu şike tutuklamaları. 3. Balyoz Operasyonu + Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak Gözaltısı!! Anladık degilmi? Saldır Gündemdeğiştir, Saldır Gündem değiştir! Bizde Yedik değilmi Arkadaşlar?
İddiaya göre sesin sahibi Uğur Cevizoğlu ..... yorum yapan arkadaşlar karalamak diyorlarlar ortada acık ve net kayıtlar var bu bir delildir bunun üzerine nasıl olurda o insanları savunabılıyorsunuz anlamiş degilim her tsk mensupu sütten çıkmiş ak kaşık degil elbette ordu gözbebegimiz ama içindeki çürükler temizlenmeli
ltf wtwt seni bu konuya katmıyorum lakin ordu gözbebeğimiz canımız kanımız diyenler değilmi hergün orduyu yerden yere vurup karalayan orduyu seven insan orduyu din düşmanı orduyu katil orduyu camileri vuran vatan haini gibi gösterebilirmi yanlışını görürsün ve konuşursun ama maalesef bu memlekette artık 24 saat orduyu ve yargıyı karalama kampanyası başlatıldı kimse bunu inkar etmesin böyle ordu sevgiside olmaz olsun
arkadaşlar ben bu ikdirarın başındakilerine saklambaç oynarken mızıkcılık yapan çocuklara benzetiyorum bir dokun ağlar bir dokun şikayette bulunur eh adam yaşını başını almışsın mızıkcılık yapılırmı beni öldürecekler darbe yapıcaklar diye herzaman milletin kafasını karıştırıp ülkemizde önemli olan kuruluşları en büyük düşmanlarımıza peş çekiceksin dur be adam ağlama sırası bizde sen bizim anaamızı hergün ağlatıyorsun hergün ayrı bir darbe yapıyorsun senin anan bir kez ağlamış çokmu yada senden başka altertatif başka insan yokmu sizin yaptırdığınız yolsuzluklar diz boyunu aştı deniz feneri paralarını secmenlere ve taraflarına dağıtıp bileğinin değilde cebinin gücüyle iktidara geldin geldiğin gibide hayatımızdan çık artık azınlık çoğunluk darbe kuş gribi domuz giribi kene deli dana hep sizin döneminizde hayatımıza girdi demekki uğursuzluk akp ikdidarında hayatımızdan çıkın gidin artık yada biraz onurunuz varsa başkalarına bırakmayın intihar edin ne mutlu türküm diyebilene
Bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum..Benim asıl anlamadığım bu ne üdüğü belirsiz,kim olduğu ispatlanmamış ses kayıtlarına aklı başında bildiğimiz insanlar nasıl oluyor da inanıyorlar..Bunlara sadece gülüyorum.![]()
Ben eskiden camilerin bombalanmayacağını düşünürdüm ama bombalayacaksın gerekiyorsa. Cuma namazından sonra, cephe aldırma, bağlıycan yani, cuma namazında bombalayacaksın bu şerefsizleri.
Arkadaşlar haber vaktim com. da ses kaydı var isteyen dinleyebilir ses kaydı olan kişi
Hulki Cevizoğlunun kuzeni binbaşı Uğur Cevizoğlu.Mesajımın üst bölümünde ses kaydından bir bölüm aldım ben elhamdürillah bir müslüman olarak yukarıdaki kelimeleri kabul etmiyorum. bir müslümana şerefsiz diyen bir askerde benim askerim olamaz müslümanım deyipte savunan arkadaşlarada söyleyecek birşey bulamıyorum.
Siz Önce Bir Sakinleşin.!!! Eğer Ortada Suçlular Var ise Gereken Cezayı Alır Merak Etmeyiniz... Ayrıca Benim sizden Bir istirhamım Olacak Mümkünse HÜKÜMET Karşıtı olan MAKALELERİDE sizin Paylaşımınızla Burada görmek isterim.Şunuda Unutmamanızı şahsınızdan Rica Ederim ELHAMDÜLİLLAH HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ...Bizim Savunduğumuz TSK dır. O kurumum Yıpratılmaması gereğidir , ÇÜRÜK ELMALAR değildir...
Konu Dijitalci tarafından (08-04-2010 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
beydemir abi bunun savunulacak bir tarafı yok zaten ama unutmayalım bu memlekette 3 şey olmassa bizlerde olmayız ezan sesi bayrak şeref namus
o yüzden kendini bilmezler bir yerlerde elbet bir şey konuşur ama bununda cezası verilir ve verilmesi şarttır dikkat et adam ın savunulacak hiç bir tarafı yok lakin ordu ve ordu mensuplarının o kadar çok üstüne gidilmişki adamın artık fikirleri düşünceleri kirlenmiş sözlerin başına bak ben eskiden camilerin bombalanmayacağını düşünürdüm deyip saçmalamaya devam ediyor 24 saat ordu haberleri ile yatıp ordu haberleri ile kalkıyoruz bunda sence bir art niyet yokmu yanlı medya ve malum kişiler bunları o kadar çok gündeme getiriyorlarki
türkiyedeki bütün olumsuzlukları ve gündemi unutturup orduyu karalıyorlar bu bariz bir şekilde ortada adamların taşıdığı el bombalarının sayısını bile artık 7 den 70 e hepimiz biliyoruz sence bu normalmi biraz bunuda tartışalım he bu arada abi yaşça büyüğümsün ve bu sözü benden daha iyi bilirsin bir şeyi 40
kez söylersen olurmuş der büyüklerimiz sencede artık ordu ile yargı ile uğraşmayı bırakıp asıl olan memleket meselelerine dönmek gerekmiyormu dış borç açlık işsizlik ve pkk ya sağlanan imtiyazlar gibi daha önemli meseleler yokmu
olmayacak şeyleri olacakmış gibi 24 saat konuşup insanların zihinlerini dahada bulandırıp gündemi değiştirmenin bu memlekete faydası değil zararı dokunur diye düşünmekteyim!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri