Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazılanlara cevap vermeni dilerdim ama herhalde yok kanunlara karşı gelen hoca efendi senelerdir tatilde herhalde yada dokunulmazlık zırhıyla korunan ve 2008de daha bizim adaletimiz oturdamadık ama zamanı gelince oda olaçak diyen tayyib bey halen kendi adaletini oturtamamış herhalde dokunulmazlık zırhıyla korunuyor kaç davadandı bilemiyorum onuda sen acıklarsan öğreniriz ama ALLAHdan korkan insanların kullarında korkmasına gerek yok temiz insanın hiçbirşeyden korkmasına gerek yok sen benim tamer kardeşhakkımda hükmü vermişsin istersen senin için öldüreyim kendimi sende rahat edersin nedersin
toycan abim senin hakkında vermiş olduğum karar neymiş merak ettim bide senin 8 senedir iyi yada kötü icraatları olduğunu tartıştığımız bu ülkenin 80 milyon Türkiye devleti vatandaşlarının başbakanı hakkında ne karar verdin onuda merak ettim kendini neden öldüresin ki ben de rahatlıyayım senin mantığına göre başbakan kendini öldürürse sende rahatlayacaksın böyle bi mantık yok bence kanunlara karşı gelen hoca efendi senelerdir tatilde demişsin kimdir bu hoca efendi benimle ne alakası var ben Fetullah Gülen cemeatiyle uzaktan bile alakalı değilim geçmişte refah partili sonra fazilet ve 2002 den beri akpartili sade biriyim öyle dini vecibelerini muntazam yerine getiren biri değilim ama ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM benim dinim kimseye haksızlık yapılmazına hoşgörülü yaklaşmaz bu padişah bile olsa ki örneği mevcuttur senin ölmenle neden rahatlıyayım bu forum çok mükemmel bi forum adı üstünde süper ama malesef bazı arkadaşlarımız kuyruğuna basılmış kedilerin vermiş olduğu tepkiyi vermekteler tıpkı TSK nın içindeki çürük elmaların dökülmesi gibi yargının içindeki pisliklerin temizlenme operasyonlarında acısı olanların höykürdüğü gibi bakın mesajımda ne diyorum size göre yada bu operasyonlarda tutuklananlara bakıp ortalığı velveleye veren bazı kişi ve kurumların düştüğü bi yanılgı var hem deniliyoki bu hükümet anayasayı değiştirme hakkına sahip değildir kendini kurtarmak için yapmaktadır bu anayasa değişikliğini halkın yararına herhangi bi şey yapılmamaktadır dokınulmazlıkları kaldırın seçim barajını düşürün halkın bilmem ne kadarı mecliste temsil edilememektedir şu bu falan filan akparti hızla oy kaybetmektedir halk kendilerine gereken dersi sandıkta verecektir deniliyo madem öyle seçime 1,5 sene civarı kaldı bırakın akparti yapacaklarını yapsın hiç bir hükümetin yaptığı kanunlar ilelebet baki değildir zaten akpartide ilk seçimlerde sandığa gömülecektir ondan sonra gelecek hükümet yada koalisyon akprtinin yapmış olduğu bütün kanunları yasaları iptal eder kendileri daha güzel daha halkçı insanların esnafın işsizin emeklinin çiftçinin derdine derman olacak kanunlar yapar başörtüler ve imam hatiplerin de canı çıksın bunlar için hiç bir hükümet bi şey yapmıyo yapamıyo yaptırılmıyo onlarda yapmayacaklardır yapamayacaklardır
bir not digitalci abim üstteki yazımın laikliği aşağılar nitelikte olduğunu yazımı derhal editlememi aksi takdirde gerekn herşeyin yapılacağını buna savcılığa suç duyurusunda bulunmak ta dahil olduğunu yazmış benim yazımda laikliği aşağılar nitelikte bir kasıt yoktur (laikliği de malesef uygulayamamaktayız zaten laiklik birilerine göre sakız gibi bişey oldu çek oraya olmadı çek buraya) benim yazımı editlemem gibi bi durumum yoktur yazdıklarımın arkasındayım laiklikle ilgili derdi olanlar düşünsün benim verilemeyecek herhangi bi hesabım yoktur laiklik karşıtı değilim yeterki tam manası ile laikliği uygulayalım bu arada ATATÜRK ün emanetlerinden biri demiş abim ATATÜRK meclisi kurarken arkasında onlarca din adamı vardı hanımıda kapalı bu hanımı ATA mızla beraber kamu diye kabul edilen yerlerde başı kapalı olarak hiç bulunmamış mı kamusal alanlarda başörtülü olmak laikliğe aykırı yaygaraları yapılmakta benden şimdilik bu kadar