microbox 1 oldu eger microbox 2 yapmak istersen onun loaderi değişik 2.17 yazılımını atman lasım
Teşekkur: 0
microbox 1 oldu eger microbox 2 yapmak istersen onun loaderi değişik 2.17 yazılımını atman lasım
eyvallah abı.bende onu soyleyecektım sana.aksam cıhazı denedım cıhaz oldu.1 61 yazılım attıktan sonra.ve fakat pek randımanlı degıl ozellıkle sky paketınde cok acılan kanal yok olanlarda cok sık donuyor.bu yuzden mıcrobax2 yapmak ıstıyorum.hangı loader ıle atıcaz abı 2 17 yı.bırde mıcrobax2 yaptıktan sonra son yazılım hangısı son yazılımıda atayım dıyorum.bırde orjınal sıte donmaları durdurmak ıstıyorsanız bunu ındırın dıyor.varmı oyle bırsey abı.
sbox loader ile atacaksın 2.19 yazılımı atman yeterli
umut ustam dun 2 19 u attım ama paylasım alamadım.önce 1 61 atmıstım bılıyorsun.sonra cıhazı evde taktım.tak dıye acıldı kanallar.sonra s box loader ıle 2 19 attım.ama dun aksam hıc bır kanal acılmadı.ama ben dırek 1 61 yazılımının uzerıne attım 2 19 u o yuzden kanallar acılmamıs olabılırmı.yanı once clean yazılımı atıp sonra mı 2 19 u atmalıydım ustam.ne yapmalıyım sımdı.
data hangi uyduyu kullanıyorsun..2.25 i at w3 bazen kesilmeler oluyor ama thor data devamlı aktif
thor kullanma sansım yok ustam w3 ayarlı o da aparatla.astra ve hotbırdle beraber.bu mıcrobax clean yazılımını verebılırmısın abı.bırde dıyorum cleanle temızleyıp 2 19 u oyle atayım.ne dersın bır sıkıntı olurmu:49:
bir skınıtı olmazda sendeki cihaz microboxI w3 data da pek randımanlı değil ama 2.25 yuklesen thor data da kesintisiz.zaten microboxII yaptıgından yazılımla kumandası calışmaz sendeki cihazın.yani data secme olanagın yok .arada kesililr gelir w3 data akşam bir daha denersin .sen 2.25 at aakşam w3 data dene ok
yanı ben cıhazı yıne mıcrobax2 olarak kullanıcam
Konu AYFLY tarafından (28-01-2011 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
evet ama sadece w3 data kullanabileceksin microbox1 in kumandaı işlem görmez microbox2 yi kullanırken
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri