Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: kontorden lýra ya geciþ . dýkat...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kontorden lýra ya geciþ . dýkat...

slm herkese..tum oporotorler..halký kazýklýyor.. 1 dk gorusun.. ve goreceksýniz ..kurus degýl lýra..dusuyor....caktýrmadan . zam yaptýlar. ve reklamlara kanmayýn...halkýn dostu yok..sesýs kalan ..tuketýcý haklarý.. ve.ulastýrma bakani....ve. ayný soyguni. telkom da yapiyor..intrnette.. ve.. ev telefonlarýnda..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dün arkadaþ 24 sn biyeri aradý tam 1 lira 89 kuruþ kesti arkadaþ türkcell li gerçektende çok kazýk bana demiþti inanmamýþtým gözümle gördüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkcelll uzun zamandýr söylüyorum zengin hattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bi anlaþma yaptýlar söylentisi var ama benim baþýma gelmedi þu ana kadar durum normal

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tukcell hattým var emin olun su gibi lira harcýyor resmen soygun yapýyorlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkcelin ben taaa. gecen gün bi mesaj geldi kalan kullaným 1 diyo kesilen ücret 3.00 tl diyor araadým müþteri hizmetlerini þu anda göremiyoruz nereye kesildigini yarýn arayým fln fln fln lanet olsun abi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle ve kesinlikle tl ye geçiþin vatandaþý kazýklama amaçlý yapýldýðýný ve bununda yetkililerce araþtýrýlmasý gerektiðini düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kontör le ne kadar kazýklandýðýýzý göremiyorduk þimdi herþey ortaya çikti . resmen ayakta ............... bizi .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugün genç turkcel li arkadaþýmý aradým,2 dk 10 sn için tam 1 liram gitti. devlet-holdingler el ele vermiþ soyuyorlar vatandaþý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar yazýlarýnýzý okudum sonuna kadar sizlere katýlýyorum çünkü bende görüþme yaptým hattým vodafone,görüþme yapmadan önceki bakiyem 14tl vardý konuþtuktan sonra bakiye 7tl ye düþmüþ fazlada konuþmadým nasýl olduðunu anlamadým bu tl ve kuruþ olayýný nasýl anlýcaz kaç kontör olduðunu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri