REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yukarıda ilk mesajdakı entegrelı jtak devresını yapman gerekır ordakı programa gerek yok daha basıt sadece tek bır porgramı var onuda diğer pc den alıp verırım cihazına flaş dump dosyasını yuklıyeceksın zaten cıhazın kapanı açtığında flaşın yanında 20 ten nokta lehımlı bir bölum göreceksın oraya bellı uçlara jtak çıkışlarını bağlyacaksın ama ilk mesajdakı entegrelı devreyı yapman gereklı bana göre en kolay jtakla programlanan cıhazlar bu serıler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan usta, Hasan kardeş anladığım kadarıyla, bacanağının yanında (tv tamircisi) çalışıyor. Yazılım yüklemesi için getirilen bir GM 30300 FTA alıcıya yazılım yüklerken flaşı uçurmuş. Şimdi müşteri gelmeden bu işi flaşı programlayıp, tamamlamak istiyor. Formun her tarafına yardım yazdığına göre. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne iş yaptığı benı alakdar etmıo emmı usta göruom heryere mesaj yazıo uyaracaktım ama sen yazdın.

arkadaşım konuyu bır noktadan devam et bak yıne tekrar edıyorum bu jtak işi o kadar kolay değil lehımlemekle bana kalırsa sen bu cıhazı fazla kurcalamadan servıse götur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi kardeş ilgine çok teşekkür,, ben de meraklı biriyim, yalnız ben bacanağımın yanında çalışmıyorum. cihaz da müşterinin değil kayınpederin. Şu an kayınpederime kendi cihazımı verdim . bende başkasının cihazıyla idare ediyorum. cihaz bozulmuşken yardımlarınızla yapabilirmiyim diye uğraşıyorum. Bacanak amatör olarak tamir işini yapıyor. Karabükte devlet hastanesinde ahçı-teknisyen ne derseniz deyin. Ben de emekli olma aşamasında Bartın/ulusta ikamet eden şef, hani yazılım filan yüklüyorum. Bu cihaza gelene kadar hiç sorun çıkmamıştı. Yaptık işte bir hata..devreyi bacanağa yaptırırım. Bende cihaza lehimleyip programı atarım diye düşündüm. Sizler yükleme leodrini ve atacağım flash dum programını verirseniz... verilen linkten alamadım. başka forumlardan indirdim ancak o da bilgisayarda çalışmıyor. Selamlar.... Bu jtaglama işi çok güzel bişey anladığım kadarıyla .. Zaten kendim evde lehim işlerini yapıyorum. mesele devreyi hazırlamak ve prograı yüklemek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 74hc244 nolu entegreyı ne bartında nede karabukte bulmazsın ben ıstanbuldan getırttım öle yaptım. ayrıca dediğim gibi sen entegreyı bul devreyı yap ta program kolay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yusufcuk kardeş cihazın işlemcisine nerden bakacağız cihaz bilgisindeki veriler yeterlimi? sen entegreli devremi yaptın, yoksa entegresiz devremi.. bu işi gerçekleştirmiş biri olarak bana adım adım izah edebilirsen ben de yapabilirim... Senini hakikaten eletronik bilgin olmamasıan rağmen bu işi yapman çok şaşırtıcı devreyi de kendin mi yaptın. devreye ceryanı verdiğin yer, 100 omluk uçların nerelere lehimleneceği... filan... volkan kardeş entegreyi istanbuldan getirttiğini söyledi... Acaba sen devreyi kendin mi yaptın. bana alacağım malzemeleri ve sırasıyla yapacağım şeyleri tarif edersen yapabilirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk kardeş cihazın işlemcisine nerden bakacağız cihaz bilgisindeki veriler yeterlimi? sen entegreli devremi yaptın, yoksa entegresiz devremi.. bu işi gerçekleştirmiş biri olarak bana adım adım izah edebilirsen ben de yapabilirim... Senini hakikaten eletronik bilgin olmamasıan rağmen bu işi yapman çok şaşırtıcı devreyi de kendin mi yaptın. devreye ceryanı verdiğin yer, 100 omluk uçların nerelere lehimleneceği... filan... volkan kardeş entegreyi istanbuldan getirttiğini söyledi... Acaba sen devreyi kendin mi yaptın. bana alacağım malzemeleri ve sırasıyla yapacağım şeyleri tarif edersen yapabilirim..
    herşeyi alttaki linkte anlattım bundan sonrası size kalmış
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu yusufcuk tarafından (09-02-2009 Saat 05:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eloktronik bilgim yoktu bi zamanlar 2-3 yıl önce sizin gibi dijital uydu yükleyerek başlamıştım merakımdan araştıra söke yaka en çok okuyarak ve uygulayarak
    ama ben cihazın işlemcisi nerde flaşı nerde biliyodum sizin ilk önce bunları öğrenmeniz gerekir dijital uydu cihazının donanımını
    sizin ilk önce bunları bilmeniz gerekli
    jtagı biraz öğrenmeye başladıktan sonra cihazlara yanlış program atardım yada cihz yüklenirken fişi çekerdim jtag la flaş programlamak için bazende flaş kople giderdi hiç çalışmazdı gidip yeni flaş alıp programlayıp takardım
    yani öğrenmek için cebimden para harcardım
    bu da 2 yıl gibi bi zamanımı aldı tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir de bu programı gerçekleştirecek leoder verilen linkden alınamıyor. linkler çökmüş herhalde... bir de gm 30300 fta 'ya uyacak boot lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu olayı vestel3001 de yaptım ve de oldu ama çok araştırdım çok okudum ilk önce bilgi edinmelisin bu konuda
    programın üzerinde resimde ne olduğu yazıyor zaten internetten arasan bulursun zaten
    devreyi cihaza bağladıktan sonra flaşı silip vestel 840 ın flaş dumpunu yükledim hepsi bu
    cihaz oldu vestel 840 hepsi bu

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri