REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

milleti kandırıp durmasınlar size en kolay devre

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda az biraz degişiyi milleti kandırıp durmasınlar size en kolay devre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
    buda az biraz degişiyi milleti kandırıp durmasınlar size en kolay devre

Emegine saglık

Bu devre de dikkat edin entekre cok hassas devreyı yaptıktan sonra muhakkak kutu içine alın ve entekreye soket kullanmayı unutmayın bozulması durumunda kolay degiştirirsiniz voltajınıda recevir den verebilirsiniz harici bir adaptör kullanmanıza gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kon-tek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emegine saglık

Bu devre de dikkat edin entekre cok hassas devreyı yaptıktan sonra muhakkak kutu içine alın ve entekreye soket kullanmayı unutmayın bozulması durumunda kolay degiştirirsiniz voltajınıda recevir den verebilirsiniz harici bir adaptör kullanmanıza gerek yok
    abi bu devrede cihaz uzerindeki baglantılarda biraz yardımcı olurmusunuz cihaz next 2000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz vestel CW3001CI. Forumları takip ettim bir kaç gündür. Cihazımla şifreli kanalları izleyebilmek için, anladığım kadarıyla, 840CI'ya dönüştürmem gerekiyor önce. Bunu yapabilmek içinse uygun bir flaş dosyasını alete atmam gerekiyor. Hangi dosyayı atmalıyım? Eğer dosyayı bulursam bu devreyle yükleyebilir miyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edesa06 Nickli Üyeden Alıntı
    benim cihaz vestel CW3001CI. Forumları takip ettim bir kaç gündür. Cihazımla şifreli kanalları izleyebilmek için, anladığım kadarıyla, 840CI'ya dönüştürmem gerekiyor önce. Bunu yapabilmek içinse uygun bir flaş dosyasını alete atmam gerekiyor. Hangi dosyayı atmalıyım? Eğer dosyayı bulursam bu devreyle yükleyebilir miyim?
    Arkadaşım cpu (işlemcin) 5518-5512 ise calışıyor dogru flash dup dosyasını bulman yeterli ama emin olmak istersen devreyi yap zaten 3 ytl veya 5 ytl maliyeti var devrenin cihazının yedegini al eger alıyorsa zaten yazarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
    milleti kandırıp durmasınlar size en kolay devre

Emegine saglık

Yanlız yapacak olan arkadaşlar bu devre için led kullanmazsanız çalışmıyor ama dirençlerin hepsini 100 ohm yaparsanız sorunsuz çalışıyor bilginize
    Konu kon-tek tarafından (21-05-2006 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu devreyi yaptıktan sonra cihaza nasıl bağlantı yapacaz.bilgisayara nasıl bağlantı yapacaz cihazdan flaş bilgisini nasıl alıp nasıl yükleyecaz. hangi cihazlara neresinden nasıl bağlantı yapacaz. kardeş eline sağlık güzel bilgi ama detayını da güzelce yazsan daha güzel olurdu ben elektronikçiyim şimdiye kadar flaş yükleme işi ile uğraşmadım dij. lere yazılım yüklüyorum. açık bilgi verirsen memnun oluruz teşekkürler.
    Konu MAYGASAN tarafından (27-05-2006 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MAYGASAN Nickli Üyeden Alıntı
    bu devreyi yaptıktan sonra cihaza nasıl bağlantı yapacaz.bilgisayara nasıl bağlantı yapacaz cihazdan flaş bilgisini nasıl alıp nasıl yükleyecaz. hangi cihazlara neresinden nasıl bağlantı yapacaz. kardeş eline sağlık güzel bilgi ama detayını da güzelce yazsan daha güzel olurdu ben elektronikçiyim şimdiye kadar flaş yükleme işi ile uğraşmadım dij. lere yazılım yüklüyorum. açık bilgi verirsen memnun oluruz teşekkürler.
    ENTEKRELİ DEVRE
    NOT:VOLTAJINI RECEİVERDEN VERE BİLİRSİN

ENTEKRESİZ DEVRE

Devreni hazırladıktan sonra pc de yapman gereken paralelport ayarını EPP/ECP LPT 0X378 olsun programı kullanırken arkada çalışan programlardan çalışmaya biliyor o yüzden arkada çalışan programları kapat

Receveir program atarken cihaz acık olacak eger bir hata yaparsanız yanlış dosya gibi programı kapatın tekrar acın receveir de fişten cekip tekrar takın

5518 ve 5512 cpu olan cihazlarda kullana bilirsin

5518 cpu göre baglantı
    109 ayak = TRST
    110 ayak = TMS
    111 ayak = TDO
    112 ayak = TDI
    113 ayak = TCK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kon-tek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ENTEKRELİ DEVRE
    NOT:VOLTAJINI RECEİVERDEN VERE BİLİRSİN

ENTEKRESİZ DEVRE

Devreni hazırladıktan sonra pc de yapman gereken paralelport ayarını EPP/ECP LPT 0X378 olsun programı kullanırken arkada çalışan programlardan çalışmaya biliyor o yüzden arkada çalışan programları kapat

Receveir program atarken cihaz acık olacak eger bir hata yaparsanız yanlış dosya gibi programı kapatın tekrar acın receveir de fişten cekip tekrar takın

5518 ve 5512 cpu olan cihazlarda kullana bilirsin

5518 cpu göre baglantı
    109 ayak = TRST
    110 ayak = TMS
    111 ayak = TDO
    112 ayak = TDI
    113 ayak = TCK

slm lar arkdaşım bu programı xp pc de nasıl çalıştırablirim jkeysle yükleye biliyorum flash lar ama bu program işlemciyi görmüyo özelliklerinde windows 95 98 yapıyorum yine anyi ne yapabilirim

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri