buda az biraz degişiyi milleti kandırıp durmasınlar size en kolay devre
![]()
Emegine saglık@RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Bu devre de dikkat edin entekre cok hassas devreyı yaptıktan sonra muhakkak kutu içine alın ve entekreye soket kullanmayı unutmayın bozulması durumunda kolay degiştirirsiniz voltajınıda recevir den verebilirsiniz harici bir adaptör kullanmanıza gerek yok
benim cihaz vestel CW3001CI. Forumları takip ettim bir kaç gündür. Cihazımla şifreli kanalları izleyebilmek için, anladığım kadarıyla, 840CI'ya dönüştürmem gerekiyor önce. Bunu yapabilmek içinse uygun bir flaş dosyasını alete atmam gerekiyor. Hangi dosyayı atmalıyım? Eğer dosyayı bulursam bu devreyle yükleyebilir miyim?
Arkadaşım cpu (işlemcin) 5518-5512 ise calışıyor dogru flash dup dosyasını bulman yeterli ama emin olmak istersen devreyi yap zaten 3 ytl veya 5 ytl maliyeti var devrenin cihazının yedegini al eger alıyorsa zaten yazarsınedesa06 Nickli Üyeden Alıntı
@RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
Emegine saglık![]()
Yanlız yapacak olan arkadaşlar bu devre için led kullanmazsanız çalışmıyor ama dirençlerin hepsini 100 ohm yaparsanız sorunsuz çalışıyor bilginize
Konu kon-tek tarafından (21-05-2006 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.
bu devreyi yaptıktan sonra cihaza nasıl bağlantı yapacaz.bilgisayara nasıl bağlantı yapacaz cihazdan flaş bilgisini nasıl alıp nasıl yükleyecaz. hangi cihazlara neresinden nasıl bağlantı yapacaz. kardeş eline sağlık güzel bilgi ama detayını da güzelce yazsan daha güzel olurdu ben elektronikçiyim şimdiye kadar flaş yükleme işi ile uğraşmadım dij. lere yazılım yüklüyorum. açık bilgi verirsen memnun oluruz teşekkürler.
Konu MAYGASAN tarafından (27-05-2006 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
ENTEKRELİ DEVREMAYGASAN Nickli Üyeden Alıntı
NOT:VOLTAJINI RECEİVERDEN VERE BİLİRSİN
ENTEKRESİZ DEVRE
Devreni hazırladıktan sonra pc de yapman gereken paralelport ayarını EPP/ECP LPT 0X378 olsun programı kullanırken arkada çalışan programlardan çalışmaya biliyor o yüzden arkada çalışan programları kapat
Receveir program atarken cihaz acık olacak eger bir hata yaparsanız yanlış dosya gibi programı kapatın tekrar acın receveir de fişten cekip tekrar takın
5518 ve 5512 cpu olan cihazlarda kullana bilirsin
5518 cpu göre baglantı
109 ayak = TRST
110 ayak = TMS
111 ayak = TDO
112 ayak = TDI
113 ayak = TCK
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri