REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarım verdigiz bilgiler için teşekkürler ben devreyi yaptım çalıştırdım bilgi almak için bakıyorum kolay gelsin iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emegi gecenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm arkadaşlar, bütün bağlantılar ölmüş, yenileyen biri olursa memnun oluruz. Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MAYGASAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu devreyi yaptıktan sonra cihaza nasıl bağlantı yapacaz.bilgisayara nasıl bağlantı yapacaz cihazdan flaş bilgisini nasıl alıp nasıl yükleyecaz. hangi cihazlara neresinden nasıl bağlantı yapacaz. kardeş eline sağlık güzel bilgi ama detayını da güzelce yazsan daha güzel olurdu ben elektronikçiyim şimdiye kadar flaş yükleme işi ile uğraşmadım dij. lere yazılım yüklüyorum. açık bilgi verirsen memnun oluruz teşekkürler.
    arkadaşım vestel 3001 vestel 840 a çeviridim
    Konu yusufcuk tarafından (09-02-2009 Saat 06:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bana arçelik as 550 dcı jetag kabloları lazım ve bağlantı şekili acil tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyar47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bana arçelik as 550 dcı jetag kabloları lazım ve bağlantı şekili acil tşk
    msn neden ulaşırsanız çok sevinirim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım verdiğin o zipli programlar boş galiba başka internet adrei çıkıyor x,x gibi iniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu jtak flash programı gm 30300 fta için olurmu? bu cihazdada böyle bir sorun varda.Sinyal var tarama yapmıyor. görüntü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yusufcuk kardeş bende gm 30300 fta var flash'ının jtakla programlanması gerekiyo.. acaba yardımcı olabilirmisin. Lehim işine aklım eriyo da nasıl yapabileceğimi bana tek tek izah edebilirmisin? verilen linkten programlar inmiyor.. servise götürsem çok para alırlarmı?

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri