REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yusufcuk kardeş bende gm 30300 fta var flash'ının jtakla programlanması gerekiyo.. acaba yardımcı olabilirmisin. Lehim işine aklım eriyo da nasıl yapabileceğimi bana tek tek izah edebilirmisin? verilen linkten programlar inmiyor.. servise götürsem çok para alırlarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk kardeş bende gm 30300 fta var flash'ının jtakla programlanması gerekiyo.. acaba yardımcı olabilirmisin. Lehim işine aklım eriyo da nasıl yapabileceğimi bana tek tek izah edebilirmisin? verilen linkten programlar inmiyor.. servise götürsem çok para alırlarmı?
    arkadaşım cihazın işlemcisine bak flaşına bak öncelikle jtag deverini yapman gerekli benim hiç elektronik bilgim olmadığı halde araştırarak buldum öğrendim
    vestel3001 i 840 çevirdim kolaymış bende çok zorlanmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çooook para alırlar kardeşim ben bu işi öğrenene kadar çoook para harcadım birazda sen harca öğrenirsin
    herşey lehim işiyle olsa keşke )))))))))

ben bedavaya anlattım alttaki linke bak bakem
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri