REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: FLAŞ sökmeden yazmak için Jtag devre şeması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk kardeş bende gm 30300 fta var flash'ının jtakla programlanması gerekiyo.. acaba yardımcı olabilirmisin. Lehim işine aklım eriyo da nasıl yapabileceğimi bana tek tek izah edebilirmisin? verilen linkten programlar inmiyor.. servise götürsem çok para alırlarmı?
    arkadaşım cihazın işlemcisine bak flaşına bak öncelikle jtag deverini yapman gerekli benim hiç elektronik bilgim olmadığı halde araştırarak buldum öğrendim
    vestel3001 i 840 çevirdim kolaymış bende çok zorlanmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yusufcuk kardeş cihazın işlemcisine nerden bakacağız cihaz bilgisindeki veriler yeterlimi? sen entegreli devremi yaptın, yoksa entegresiz devremi.. bu işi gerçekleştirmiş biri olarak bana adım adım izah edebilirsen ben de yapabilirim... Senini hakikaten eletronik bilgin olmamasıan rağmen bu işi yapman çok şaşırtıcı devreyi de kendin mi yaptın. devreye ceryanı verdiğin yer, 100 omluk uçların nerelere lehimleneceği... filan... volkan kardeş entegreyi istanbuldan getirttiğini söyledi... Acaba sen devreyi kendin mi yaptın. bana alacağım malzemeleri ve sırasıyla yapacağım şeyleri tarif edersen yapabilirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir de bu programı gerçekleştirecek leoder verilen linkden alınamıyor. linkler çökmüş herhalde... bir de gm 30300 fta 'ya uyacak boot lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu olayı vestel3001 de yaptım ve de oldu ama çok araştırdım çok okudum ilk önce bilgi edinmelisin bu konuda
    programın üzerinde resimde ne olduğu yazıyor zaten internetten arasan bulursun zaten
    devreyi cihaza bağladıktan sonra flaşı silip vestel 840 ın flaş dumpunu yükledim hepsi bu
    cihaz oldu vestel 840 hepsi bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk kardeş cihazın işlemcisine nerden bakacağız cihaz bilgisindeki veriler yeterlimi? sen entegreli devremi yaptın, yoksa entegresiz devremi.. bu işi gerçekleştirmiş biri olarak bana adım adım izah edebilirsen ben de yapabilirim... Senini hakikaten eletronik bilgin olmamasıan rağmen bu işi yapman çok şaşırtıcı devreyi de kendin mi yaptın. devreye ceryanı verdiğin yer, 100 omluk uçların nerelere lehimleneceği... filan... volkan kardeş entegreyi istanbuldan getirttiğini söyledi... Acaba sen devreyi kendin mi yaptın. bana alacağım malzemeleri ve sırasıyla yapacağım şeyleri tarif edersen yapabilirim..
    herşeyi alttaki linkte anlattım bundan sonrası size kalmış
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu yusufcuk tarafından (09-02-2009 Saat 05:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işlem ıbm işlemcili bordları desteklemez
    flaşı sökerek detekleyen bordda da yapabilirsiniz

bununla sadece flaşdump atabilirsiniz
    rs232 den attığınız programı atamassınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eloktronik bilgim yoktu bi zamanlar 2-3 yıl önce sizin gibi dijital uydu yükleyerek başlamıştım merakımdan araştıra söke yaka en çok okuyarak ve uygulayarak
    ama ben cihazın işlemcisi nerde flaşı nerde biliyodum sizin ilk önce bunları öğrenmeniz gerekir dijital uydu cihazının donanımını
    sizin ilk önce bunları bilmeniz gerekli
    jtagı biraz öğrenmeye başladıktan sonra cihazlara yanlış program atardım yada cihz yüklenirken fişi çekerdim jtag la flaş programlamak için bazende flaş kople giderdi hiç çalışmazdı gidip yeni flaş alıp programlayıp takardım
    yani öğrenmek için cebimden para harcardım
    bu da 2 yıl gibi bi zamanımı aldı tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm lar arkdaşım bu programı xp pc de nasıl çalıştırablirim j***sle yükleye biliyorum flash lar ama bu program işlemciyi görmüyo özelliklerinde windows 95 98 yapıyorum yine anyi ne yapabilirim
    2000 veya nt yi deneyin birde
    Konu yusufcuk tarafından (09-02-2009 Saat 05:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihazda azten jetag girişi vardır büyük ihtimal intel flaş kullanılmış onu yazdırmakda imkansız gibi birşey
    kim demiş intel flaşları yazdırmak zor iş diye o flaşlar korumalıdır korumayı kaldırırsan yazdırılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bana skymax_up jtak yüklem programını gönderebilecek arkdadaş varsa yada yukarıdaki link çalışmıyor forumda varsa bi yardımcı olursanız sevinirim.
    buradan alınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri