Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşım mavi tuşa bas gelen panelde en üstten CCcam 2.1 yazıyormu bak eğer yazmıyorsa common infarece yazıyorsa oraya gel cccam 2.1 hangi versiyon varsa onu seçip bir alt kısımda start et.

Eğer o kısımda cccam seçili ise o menuden exit ile cık sarı tuşa bas orda CCcam info var ona gir orda server yazan yere gir orda bir satır var o satırın kırmızı ve sonda 0 rakamı varsa server bağlantısı yok. bundan sonra cihazı aldığın kişi ile görüşüp serverin kapalı olduğunu belirmen gerekiyor.
evet bendede aynı sorun var cuma günü maç seyrederken 20 dk. gitti sorunu hala çözemedim serverle görüştüm sorun yok diyor cihaz ıp adresini otomatik alıyo senin dediğin gibi cc cam infoya girip server tıkladığımda açılmıyo yeniden yazılım falanmı yüklesem acaba sorun sizce nerde bi yardım ederseniz sevinirim birde kurulumdam uzman kuruluma geçince DHCP o***li gözüküyo fakaat karşısındaki ışıklar kırmızıda duruyo sarı tuşa teste basıyorum yeşile dönüyo ama yayınları açmıyo