Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Facebook müslümanlar tarafından 3 gün boyunca protesto edilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Facebook müslümanlar tarafından 3 gün boyunca protesto edilecek.

arkadaşlar söylemeye bile dilim varmıyor bu haberi Facebook müslümanlar tarafından 3 gün boyunca protesto edilecek. Nedeni ise Allah'a ve Peygamber'e küfür dolu sayfalar

İNTERNETHABER
    Allah'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfaları ısrarla kaldırmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasında müslüman kullanıcılar tarafından protesto edilecek.
    Türkler'in yoğun olarak katıldığı sosyal iletişim ağı Facebook'ta bir süredir Allah'a ve Hz. Muhammed'e karşı hakaret ve küfür içeren sayfalar göze çarpıyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sayfasında da olduğu gibi bu sayfanın üyeleri akıllarına gelen her türlü küfürü rahatça yazıyor.
    Ancak Facebook yöneticileri tüm uyarılara rağmen sayfaları yayından kaldırmıyor, yahut çok yavaş davranıyor.
    Ancak Facebook yöneticileri tüm uyarılara rağmen sayfaları yayından kaldırmıyor, yahut çok yavaş davranıyor.
    Bu duyarsızlıktan rahatsız olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz! Katıl Destek Ol!" diye bir grup kurdular. Grubun şu anda 23 bin üyesi bulunuyor.
    FACEBOOK NASIL PASİF EDİLECEK?
    Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarını pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanması için eylem yapacaklar.
    Kullanıcıların Facebook'u pasif etmeleri içinse; Hesap Ayarları'na girip Hesabı Pasif Et demeleri yeterli olacak.

Grubun protestosuna destek olanların sayısı ise çığ gibi büyüyor. Bu sayının protesto gününe kadar yüz binleri bulması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar söylemeye bile dilim varmıyor bu haberi Facebook müslümanlar tarafından 3 gün boyunca protesto edilecek. Nedeni ise Allah'a ve Peygamber'e küfür dolu sayfalar

İNTERNETHABER
    Allah'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfaları ısrarla kaldırmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasında müslüman kullanıcılar tarafından protesto edilecek.
    Türkler'in yoğun olarak katıldığı sosyal iletişim ağı Facebook'ta bir süredir Allah'a ve Hz. Muhammed'e karşı hakaret ve küfür içeren sayfalar göze çarpıyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sayfasında da olduğu gibi bu sayfanın üyeleri akıllarına gelen her türlü küfürü rahatça yazıyor.
    Bu duyarsızlıktan rahatsız olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz! Katıl Destek Ol!" diye bir grup kurdular. Grubun şu anda 23 bin üyesi bulunuyor.
    FACEBOOK NASIL PASİF EDİLECEK?
    Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarını pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanması için eylem yapacaklar.
    Kullanıcıların Facebook'u pasif etmeleri içinse; Hesap Ayarları'na girip Hesabı Pasif Et demeleri yeterli olacak.

Grubun protestosuna destek olanların sayısı ise çığ gibi büyüyor. Bu sayının protesto gününe kadar yüz binleri bulması bekleniyor.
    amma ilginç durum.neymiş protestoymuş,hatta 3 günmüş.SENİN ALLAH'INA,ALEMLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YARATILDIĞI SEVGİLİ PEYGAMBERİNE KÜFREDECEKLER,SENDE ÇIKACAN 3 GÜN PROTESTO EDİYOM HAA DİYECEN.BU NE YAMAN ÇELİŞKİ...bıraksınlar bunları 3 gün sonra ne değişecek,değişmeyecek olan "oh be 3 gün dolduda face ye kavuştum"olur herhal,yada biz demokratik hakkımızı kullandık protesto ettikkk olur herhal.geçin bunları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakın 3 günü 53 gün girmesen ne değişecek.Çözüm bumu?Çözüm nedir arkadaşlar en başta İslamı sevdirmek,İslamı asılsız hurafelerle doldurup öcü gibi göstermemek,İslamın sevgi saygı üzerine kurulmuş bir akıl ve mantık dini olduğunu göstermek,İslamın Cenabı Allah tarafından yeryüzüne insanları cezalandırmak için değil ödüllendirmek için gönderidiğini tüm dünyaya göstererek bunlara engel olabiliriz ancak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir facebook um bile yok anlıyormusun 3 gün protesto ediyom facebooka küstüm
    ES-ES-58 abim ve kucer06 hocam elleriniz dert görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    amma ilginç durum.neymiş protestoymuş,hatta 3 günmüş.SENİN ALLAH'INA,ALEMLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YARATILDIĞI SEVGİLİ PEYGAMBERİNE KÜFREDECEKLER,SENDE ÇIKACAN 3 GÜN PROTESTO EDİYOM HAA DİYECEN.BU NE YAMAN ÇELİŞKİ...bıraksınlar bunları 3 gün sonra ne değişecek,değişmeyecek olan "oh be 3 gün dolduda face ye kavuştum"olur herhal,yada biz demokratik hakkımızı kullandık protesto ettikkk olur herhal.geçin bunları
    ESES kardeş senin bir fikrin varsa millet öyle yapsın buyur bi kampanyada senin sayende başlasın 3 gün çok az ama genede böyle bir kampanya başlatanlardan ALLAH RAZI OLSUN duyarlı olduklarını gösterir en azından.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hıc gırmemeyı hedefledı hesabımı kapattım.Ama sızlerede katılıyorum/Neyı degıstırecek)tamam haklısınız da ,en azından safımız bellı olsun.Bundan sonra boyle ıgrenclıklerle nasıl mucadele etmemız gerektıgını bırlıkte ıstısare ederek hem ogrenıp,hemde ogrenelım ıstıyorum.Tabıkı bızımkı karınca kararınca bı fıkır,bızler en azından dayanısmanın,tepkı vermenın onemını unutmasak bızlerın kısılıgınde bı artıdır.

Herkese saygılar sunarım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haberim var bende protestoya katılacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bırakın 3 günü 53 gün girmesen ne değişecek.Çözüm bumu?Çözüm nedir arkadaşlar en başta İslamı sevdirmek,İslamı asılsız hurafelerle doldurup öcü gibi göstermemek,İslamın sevgi saygı üzerine kurulmuş bir akıl ve mantık dini olduğunu göstermek,İslamın Cenabı Allah tarafından yeryüzüne insanları cezalandırmak için değil ödüllendirmek için gönderidiğini tüm dünyaya göstererek bunlara engel olabiliriz ancak.
    :45::45: tamamen katılıyorum sana kuçer ustam lakin illada bir tepki vermek gerekiyorsa dinimize peygamberimize küfür edn soysuzların kimler olduğu veya hangi kuruluşlar olduğu tespit edilsin bizlerde bu soysuzları elektronik platformlarda dşifre ederek yerden yere vuralım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ESES kardeş senin bir fikrin varsa millet öyle yapsın buyur bi kampanyada senin sayende başlasın 3 gün çok az ama genede böyle bir kampanya başlatanlardan ALLAH RAZI OLSUN duyarlı olduklarını gösterir en azından.
    sevgili beydemir,ben zaten 3 günlük kampanyamı olur şunu 5 yapsalardı veya bende 1 hafta olsun demiyorum.Mukaddessatımıza bu derece kifayetsiz saldırılar ve ağır hakaretler varsa girmeyin üye olmayın.3 gün sonra her şey düzelecekmi,yapılan yapılıyor, özür dileseler ne olur.benim demek istediğim bu,samimi olan oraya girmez.söz konusu yüce ALLAH ve sevgili PEYGAMBERİMİZ.ayrıca KUÇER 06 kardeşimede mesajından dolayı teşekkür ediyorum ve alkışlıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri