Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Facebook müslümanlar tarafýndan 3 gün boyunca protesto edilecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Facebook müslümanlar tarafýndan 3 gün boyunca protesto edilecek.

arkadaþlar söylemeye bile dilim varmýyor bu haberi Facebook müslümanlar tarafýndan 3 gün boyunca protesto edilecek. Nedeni ise Allah'a ve Peygamber'e küfür dolu sayfalar

ÝNTERNETHABER
    Allah'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfalarý ýsrarla kaldýrmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasýnda müslüman kullanýcýlar tarafýndan protesto edilecek.
    Türkler'in yoðun olarak katýldýðý sosyal iletiþim aðý Facebook'ta bir süredir Allah'a ve Hz. Muhammed'e karþý hakaret ve küfür içeren sayfalar göze çarpýyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sayfasýnda da olduðu gibi bu sayfanýn üyeleri akýllarýna gelen her türlü küfürü rahatça yazýyor.
    Ancak Facebook yöneticileri tüm uyarýlara raðmen sayfalarý yayýndan kaldýrmýyor, yahut çok yavaþ davranýyor.
    Ancak Facebook yöneticileri tüm uyarýlara raðmen sayfalarý yayýndan kaldýrmýyor, yahut çok yavaþ davranýyor.
    Bu duyarsýzlýktan rahatsýz olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasýnda profilleri kapatýyoruz! Katýl Destek Ol!" diye bir grup kurdular. Grubun þu anda 23 bin üyesi bulunuyor.
    FACEBOOK NASIL PASÝF EDÝLECEK?
    Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarýný pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanmasý için eylem yapacaklar.
    Kullanýcýlarýn Facebook'u pasif etmeleri içinse; Hesap Ayarlarý'na girip Hesabý Pasif Et demeleri yeterli olacak.

Grubun protestosuna destek olanlarýn sayýsý ise çýð gibi büyüyor. Bu sayýnýn protesto gününe kadar yüz binleri bulmasý bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar söylemeye bile dilim varmýyor bu haberi Facebook müslümanlar tarafýndan 3 gün boyunca protesto edilecek. Nedeni ise Allah'a ve Peygamber'e küfür dolu sayfalar

ÝNTERNETHABER
    Allah'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfalarý ýsrarla kaldýrmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasýnda müslüman kullanýcýlar tarafýndan protesto edilecek.
    Türkler'in yoðun olarak katýldýðý sosyal iletiþim aðý Facebook'ta bir süredir Allah'a ve Hz. Muhammed'e karþý hakaret ve küfür içeren sayfalar göze çarpýyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sayfasýnda da olduðu gibi bu sayfanýn üyeleri akýllarýna gelen her türlü küfürü rahatça yazýyor.
    Bu duyarsýzlýktan rahatsýz olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasýnda profilleri kapatýyoruz! Katýl Destek Ol!" diye bir grup kurdular. Grubun þu anda 23 bin üyesi bulunuyor.
    FACEBOOK NASIL PASÝF EDÝLECEK?
    Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarýný pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanmasý için eylem yapacaklar.
    Kullanýcýlarýn Facebook'u pasif etmeleri içinse; Hesap Ayarlarý'na girip Hesabý Pasif Et demeleri yeterli olacak.

Grubun protestosuna destek olanlarýn sayýsý ise çýð gibi büyüyor. Bu sayýnýn protesto gününe kadar yüz binleri bulmasý bekleniyor.
    amma ilginç durum.neymiþ protestoymuþ,hatta 3 günmüþ.SENÝN ALLAH'INA,ALEMLERÝN YÜZÜ SUYU HÜRMETÝNE YARATILDIÐI SEVGÝLÝ PEYGAMBERÝNE KÜFREDECEKLER,SENDE ÇIKACAN 3 GÜN PROTESTO EDÝYOM HAA DÝYECEN.BU NE YAMAN ÇELÝÞKÝ...býraksýnlar bunlarý 3 gün sonra ne deðiþecek,deðiþmeyecek olan "oh be 3 gün dolduda face ye kavuþtum"olur herhal,yada biz demokratik hakkýmýzý kullandýk protesto ettikkk olur herhal.geçin bunlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Býrakýn 3 günü 53 gün girmesen ne deðiþecek.Çözüm bumu?Çözüm nedir arkadaþlar en baþta Ýslamý sevdirmek,Ýslamý asýlsýz hurafelerle doldurup öcü gibi göstermemek,Ýslamýn sevgi saygý üzerine kurulmuþ bir akýl ve mantýk dini olduðunu göstermek,Ýslamýn Cenabý Allah tarafýndan yeryüzüne insanlarý cezalandýrmak için deðil ödüllendirmek için gönderidiðini tüm dünyaya göstererek bunlara engel olabiliriz ancak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir facebook um bile yok anlýyormusun 3 gün protesto ediyom facebooka küstüm
    ES-ES-58 abim ve kucer06 hocam elleriniz dert görmesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    amma ilginç durum.neymiþ protestoymuþ,hatta 3 günmüþ.SENÝN ALLAH'INA,ALEMLERÝN YÜZÜ SUYU HÜRMETÝNE YARATILDIÐI SEVGÝLÝ PEYGAMBERÝNE KÜFREDECEKLER,SENDE ÇIKACAN 3 GÜN PROTESTO EDÝYOM HAA DÝYECEN.BU NE YAMAN ÇELÝÞKÝ...býraksýnlar bunlarý 3 gün sonra ne deðiþecek,deðiþmeyecek olan "oh be 3 gün dolduda face ye kavuþtum"olur herhal,yada biz demokratik hakkýmýzý kullandýk protesto ettikkk olur herhal.geçin bunlarý
    ESES kardeþ senin bir fikrin varsa millet öyle yapsýn buyur bi kampanyada senin sayende baþlasýn 3 gün çok az ama genede böyle bir kampanya baþlatanlardan ALLAH RAZI OLSUN duyarlý olduklarýný gösterir en azýndan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben hýc gýrmemeyý hedefledý hesabýmý kapattým.Ama sýzlerede katýlýyorum/Neyý degýstýrecek)tamam haklýsýnýz da ,en azýndan safýmýz bellý olsun.Bundan sonra boyle ýgrenclýklerle nasýl mucadele etmemýz gerektýgýný býrlýkte ýstýsare ederek hem ogrenýp,hemde ogrenelým ýstýyorum.Tabýký býzýmký karýnca kararýnca bý fýkýr,býzler en azýndan dayanýsmanýn,tepký vermenýn onemýný unutmasak býzlerýn kýsýlýgýnde bý artýdýr.

Herkese saygýlar sunarým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Haberim var bende protestoya katýlacam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Býrakýn 3 günü 53 gün girmesen ne deðiþecek.Çözüm bumu?Çözüm nedir arkadaþlar en baþta Ýslamý sevdirmek,Ýslamý asýlsýz hurafelerle doldurup öcü gibi göstermemek,Ýslamýn sevgi saygý üzerine kurulmuþ bir akýl ve mantýk dini olduðunu göstermek,Ýslamýn Cenabý Allah tarafýndan yeryüzüne insanlarý cezalandýrmak için deðil ödüllendirmek için gönderidiðini tüm dünyaya göstererek bunlara engel olabiliriz ancak.
    :45::45: tamamen katýlýyorum sana kuçer ustam lakin illada bir tepki vermek gerekiyorsa dinimize peygamberimize küfür edn soysuzlarýn kimler olduðu veya hangi kuruluþlar olduðu tespit edilsin bizlerde bu soysuzlarý elektronik platformlarda dþifre ederek yerden yere vuralým!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beydemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ESES kardeþ senin bir fikrin varsa millet öyle yapsýn buyur bi kampanyada senin sayende baþlasýn 3 gün çok az ama genede böyle bir kampanya baþlatanlardan ALLAH RAZI OLSUN duyarlý olduklarýný gösterir en azýndan.
    sevgili beydemir,ben zaten 3 günlük kampanyamý olur þunu 5 yapsalardý veya bende 1 hafta olsun demiyorum.Mukaddessatýmýza bu derece kifayetsiz saldýrýlar ve aðýr hakaretler varsa girmeyin üye olmayýn.3 gün sonra her þey düzelecekmi,yapýlan yapýlýyor, özür dileseler ne olur.benim demek istediðim bu,samimi olan oraya girmez.söz konusu yüce ALLAH ve sevgili PEYGAMBERÝMÝZ.ayrýca KUÇER 06 kardeþimede mesajýndan dolayý teþekkür ediyorum ve alkýþlýyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri