arkadaşlar server bilgimi yedege almak için illaki kros kablo almakmı gerekiyor:49:
arkadaşlar server bilgimi yedege almak için illaki kros kablo almakmı gerekiyor:49:
Ethernet Kablosu varsa oda olur
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ethernet kablom varda nasıl yapıcaz
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hocam fromu çok iyi araştırdım ve araştırmadan konu açmadım programların hepsi kurulu yanlız orda anlatılmayan bir şey var şimdi benim sormak istedigim serverimi yedege alırken internete cihazım baglı olcak deniliyor peki ozaman kros kabloyu neriye takıcam veyahutta data kablosunu neriye takıcam cihazın arkasında tek giriş var oda internete baglı ozaman kabloyu çıkartıp pc den gelen kabloyamı takıcam:49:
Hayır Arkadaşım Cihazınızdan gelen Eternet Kablosunu MODEME takacaksınız. İletişim kurulumunda yazan IP Adresini FLASH VİZARD da kaydedeksiniz sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
arkadaşım bir sorum daha olcaktı şimdi serveri yedekledik bu şekilde yeni bakup yükledik diyelim sonra yüklediim bakupa serveri tekrar hangi programla yüklicem yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden çok teşekür ederim:49:
Size Hemen Yardımcı olayım, Öncelikle Size en çok lazım olan C Cam Dosyasıdır.
Yani Halk dili ile söylemek gerekirse SERVER bilgisi bunu yapabilmek için bu sefer FLASH XHP denen başka bir program gereklidir. Geogle la yazarsanız gelecektir...Gerekli Bilgilerin Yer Aldığı Dosya Aşağıdaki LİNK te vardır oradan daha NET bir Bilgi edinebilirsiniz.!!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Dijitalci tarafından (11-04-2010 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bilgi ekleme
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri