REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türk,anayasayı savunmak utanç verici

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dijitalci arkadaşım...bak biliriz laiklik konusunda baya hassassın...(bu güzel de )...
    hatta bir arkadaşınızı ispiyon ececek kadar (bu biraz sorunlu)
    bak burda da darbe propagandası yapılıyor...darbeler övülüyor..buda suçtur...bunu da gördün dimi...
    bu konuda ne düşünüyosunuz...şikayet için yola koyuldunuz dimi...
    Burada Kimsenin DARBE leri ÖVDÜĞÜ yok sizi SAĞDUYUYA Davet ediyorum. Eğerki Yazılanlarda Bir yanlışlık görürseniz bulunduğunuz yerden En yakın SAVCILIĞA gidip DARBE çığırtkanlığı Yapılıyor diye SUÇ DUYURUSUNDA bulunabilirsiniz...Kendi kendinize nasıl bir sonuç çıkarttınız anlayamadım ama özellikle siz ve sizin gibi yazı yazanlar dikkatli olsun..Hiç kimse ama hiç kimse DARBE leri ÖVEMEZ.Bu böyle biline ama hiç kimsede MAHKEME değildir tek başına bu ülkenin TSK nı yerden yere vuracak.Mahkemeler devam ediyor AKSİ İSPATLANANA KADAR HERKES SUÇSUZDUR.!! Burada Okadar yazdık çizdik her yerde her Kurumda Yanlış yapanlar olabilir bu TSK da olur POLİSTE olur Hatta bizleri YÖNETEN ler bile olabilir. Ama hiç kimse kendi başına Aksini düşünüyor diye Böyle SİZİN yaptığınız gibi Tuhaf suçlamalarda Bulunamaz.!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada Kimsenin DARBE leri ÖVDÜĞÜ yok sizi SAĞDUYUYA Davet ediyorum. Eğerki Yazılanlarda Bir yanlışlık görürseniz bulunduğunuz yerden En yakın SAVCILIĞA gidip DARBE çığırtkanlığı Yapılıyor diye SUÇ DUYURUSUNDA bulunabilirsiniz...Kendi kendinize nasıl bir sonuç çıkarttınız anlayamadım ama özellikle siz ve sizin gibi yazı yazanlar dikkatli olsun..Hiç kimse ama hiç kimse DARBE leri ÖVEMEZ.Bu böyle biline ama hiç kimsede MAHKEME değildir tek başına bu ülkenin TSK nı yerden yere vuracak.Mahkemeler devam ediyor AKSİ İSPATLANANA KADAR HERKES SUÇSUZDUR.!! Burada Okadar yazdık çizdik her yerde her Kurumda Yanlış yapanlar olabilir bu TSK da olur POLİSTE olur Hatta bizleri YÖNETEN ler bile olabilir. Ama hiç kimse kendi başına Aksini düşünüyor diye Böyle SİZİN yaptığınız gibi Tuhaf suçlamalarda Bulunamaz.!!!!
    tuhaf suçlamaları saymazsak...ki bunu objektif bakan gözler görebilir...
    ben darbeler övülüyor diyorum...siz ise bana dikkatli olun diyorsunuz....sahi dikkatli olması gereken ben miyim yoksa...darbeleri övenler "ahh darbe olsa" diyenler ve senin gibi bunu görmeyenler mi...
    benim işim değil milleti gammazlamak....o işi durumdan vazife çıkaranlar yapsın bana ne....
    her kes istediği görüşü dillendirir....beni çok da enterese etmez...ben medeni bir şekilde konuşmayı...tartışmayı önemserim...kişinin nasıl düşündüğünü değil...
    şu sözlerinizin altına da imzamı atarım....tabi her eleştiriyi adı geçen "kurumu/kişiyi yerden yere vuruyo...kurumu yıpratıyo" demiyeceksek..."hiç kimsede MAHKEME değildir tek başına bu ülkenin TSK nı yerden yere vuracak.Mahkemeler devam ediyor AKSİ İSPATLANANA KADAR HERKES SUÇSUZDUR.!! Burada Okadar yazdık çizdik her yerde her Kurumda Yanlış yapanlar olabilir bu TSK da olur POLİSTE olur Hatta bizleri YÖNETEN ler bile olabilir."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen tartışırken çeşitli merci ve kurum isimleri vermeden tartışınız aksi takdirde konu kapanacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir konu tartışılırken lütfen birbirimizin haklarına ve düşüncelerine saygılı olalım ve mümkün olduğunca kelimelerimizi seçerek kullanalım sizden ricam budur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tuhaf suçlamaları saymazsak...ki bunu objektif bakan gözler görebilir...
    ben darbeler övülüyor diyorum...siz ise bana dikkatli olun diyorsunuz....sahi dikkatli olması gereken ben miyim yoksa...darbeleri övenler "ahh darbe olsa" diyenler ve senin gibi bunu görmeyenler mi...
    benim işim değil milleti gammazlamak....o işi durumdan vazife çıkaranlar yapsın bana ne....
    her kes istediği görüşü dillendirir....beni çok da enterese etmez...ben medeni bir şekilde konuşmayı...tartışmayı önemserim...kişinin nasıl düşündüğünü değil...
    şu sözlerinizin altına da imzamı atarım....tabi her eleştiriyi adı geçen "kurumu/kişiyi yerden yere vuruyo...kurumu yıpratıyo" demiyeceksek..."hiç kimsede MAHKEME değildir tek başına bu ülkenin TSK nı yerden yere vuracak.Mahkemeler devam ediyor AKSİ İSPATLANANA KADAR HERKES SUÇSUZDUR.!! Burada Okadar yazdık çizdik her yerde her Kurumda Yanlış yapanlar olabilir bu TSK da olur POLİSTE olur Hatta bizleri YÖNETEN ler bile olabilir."
    Alıntısını yaptığım SÖZ size hiç ama hiç yakışmamış.!! Bakınız gene Sizin gibi düşünmeyenleri yine GENEL olarak değerlendiriyorsunuz. ALLAH hepimize GÖZ vermiş ama o GÖZLER boş baktıktan sonra bir anlam taşımaz. ALLAH 'ın verdiği gözleri BOŞ bakmak yerine yine ALLAH'IN verdiği Akıl Nimeti ile Kullanamadıktan sonra hiç bir anlamı yoktur. Ülkemizi DARBE lere götüren süreçlerde SİYASET
    çilerin hiç mi suçu yoktu.? Tek Suçlu TSK mı yani aklı selim her insan bilir DARBE bir ülkeyi en az 10 sene geriye götürür şimdilerde yapılması düşünülen Değişiklikte (Anayasa) Bence Ülkeyi bu süreçlere getiren SİYASETÇİLEREDE yargılama getirilmesi gerekmezmi sizce.?? Umarım bana yazacağınız cevapta yine ALINTISINI yaptığım şekilde bir SUÇLAMA da bulunmassınız gene.!!!!!
    Konu Dijitalci tarafından (13-04-2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijitalci arkadaşım...farklı düşündüğümüz aşikar ve bence bu tabi ki normal...herkes tornadan çıkmış gibi aynı düşünecek değil ya....
    ben asla genelleme yapmam....karşımdaki bireyi baz alırım......seni öyle gördüğüm için öyle söyledim...görüntünüz öyle.... ama yanılabilirim ihtimaldir....
    ama bak bu söyledikleriniz doğru.....iktidar olan ama muktedir olmayan siyasetçiler de tabiki yargılanmalı...
    ama aslolan darbe yapanların suçlanması ve bunu da tabiki elinde güç/silah olanlar yapabilir ve bunlarda bir kısım askerlerdir...
    yoksa derdimiz tsk değildir....onların içersindeki tsk'ya da zarar veren paşacıklarımızdır....
    bunun altını çizmezsek....darbelerin kötü olduğuna dair sözlerinizin ne anlamı var ki...
    bir de söylediklerimi "suçlama" olarak algılayıp durmayın lütfen....şurda birbirimize hakaret etmeden konuşuyoruz....bana da bir çok hak etmediğim sözler geliyo sizin tarafınızdan ya da başka arkadaşlarım tarafından ama...ben bunu büyütmeden cevap vermeye çalışıyorum....saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijitalci arkadaşım...farklı düşündüğümüz aşikar ve bence bu tabi ki normal...herkes tornadan çıkmış gibi aynı düşünecek değil ya....
    ben asla genelleme yapmam....karşımdaki bireyi baz alırım......seni öyle gördüğüm için öyle söyledim...görüntünüz öyle.... ama yanılabilirim ihtimaldir....
    ama bak bu söyledikleriniz doğru.....iktidar olan ama muktedir olmayan siyasetçiler de tabiki yargılanmalı...
    ama aslolan darbe yapanların suçlanması ve bunu da tabiki elinde güç/silah olanlar yapabilir ve bunlarda bir kısım askerlerdir...
    yoksa derdimiz tsk değildir....onların içersindeki tsk'ya da zarar veren paşacıklarımızdır....
    bunun altını çizmezsek....darbelerin kötü olduğuna dair sözlerinizin ne anlamı var ki...
    bir de söylediklerimi "suçlama" olarak algılayıp durmayın lütfen....şurda birbirimize hakaret etmeden konuşuyoruz....bana da bir çok hak etmediğim sözler geliyo sizin tarafınızdan ya da başka arkadaşlarım tarafından ama...ben bunu büyütmeden cevap vermeye çalışıyorum....saygılar..
    :45: işte tartışma budur birbirimizi kırmadan ve fikirlerimiz ne olursa olsun formun kurallarını ve dostluklarımızı unutmadan teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yapmayın arkadaslar bakın burada konu nerelere geldi halbuki bunlardan sorumlu insanların hiç umrunda biledeğil onun için sakin vede düşünerek yazalım cevapları
    evet draculu45 doğru söylüyor konu Ahmet türkün anayasa hakkındaki sözleriydi konuyu nerelere taşıdık.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben başta ahmet türk e diyarbakır belediye başbakanına başbakana manisa milletvekiline daha nicelerine türkiyenin gündemini değiştirme güçlerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim bu güç ki insanıma fayda değil hep zarar vermiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cumurbaşkanı ak partili başbakanda ak partili el ele verip turkiyeyi ayakta tutacaklar

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri