Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
dijitalci arkadaşım...farklı düşündüğümüz aşikar ve bence bu tabi ki normal...herkes tornadan çıkmış gibi aynı düşünecek değil ya....
ben asla genelleme yapmam....karşımdaki bireyi baz alırım......seni öyle gördüğüm için öyle söyledim...görüntünüz öyle.... ama yanılabilirim ihtimaldir....
ama bak bu söyledikleriniz doğru.....iktidar olan ama muktedir olmayan siyasetçiler de tabiki yargılanmalı...
ama aslolan darbe yapanların suçlanması ve bunu da tabiki elinde güç/silah olanlar yapabilir ve bunlarda bir kısım askerlerdir...
yoksa derdimiz tsk değildir....onların içersindeki tsk'ya da zarar veren paşacıklarımızdır....
bunun altını çizmezsek....darbelerin kötü olduğuna dair sözlerinizin ne anlamı var ki...
bir de söylediklerimi "suçlama" olarak algılayıp durmayın lütfen....şurda birbirimize hakaret etmeden konuşuyoruz....bana da bir çok hak etmediğim sözler geliyo sizin tarafınızdan ya da başka arkadaşlarım tarafından ama...ben bunu büyütmeden cevap vermeye çalışıyorum....saygılar..
:45: işte tartışma budur birbirimizi kırmadan ve fikirlerimiz ne olursa olsun formun kurallarını ve dostluklarımızı unutmadan teşekkür ederim