Fanatik Gazetesi
Youla, ligin ikinci yarýsýnda Beþiktaþ'tan ayrýlacaðýný yineledi. Gitmek isteyen Tümer’e ise talip çýkmadý.
Gineli yýldýz, ligin ikinci yarýsýnda Siyah-Beyazlý formayý giymeyeceðini yineleyip, “Hazýr olmak için kampa katýlacaðým'' dedi. Kara Kartal’dan ayrýlmasý beklenen Tümer’i de Alman ve Ýngiliz ekipleri bonservisiyle deðil, kiralýk isteyince bu oyuncu elde kaldý
Strasbourg ve Metz
Beþiktaþ’ta isteneni veremeyen Souleymane Youla ayrýlma konusunda kararlý... Türkiye’ye gelir gelmez ayaðýnýn tozuyla FANATÝK’e konuþan Gineli yýldýz, “Ýkinci yarýda Siyah-Beyazlý formayý giymeyeceðim. Strasbourg’la görüþmelerimiz devam ediyor. Bir baþka Fransýz takýmý Metz ile de temas halindeyiz. Hocayla da görüþeceðim. Kondisyon ve teknik açýdan hazýr olmak için hazýrlýk kampýna katýlacaðým. Tigana iyi bir hoca onunla uzun süre çalýþmak isterdim ama olmadý'' ifadesini kullandý.
‘Taraftar beni sevmedi’
Taraftar baskýsýnýn takým üzerinde büyük olumsuzluklara sebep olduðunu vurgulayan Youla, “Çok büyük seyircimiz var ama beni sevmediler. Deplasman maçlarýnda daha iyi oyun çýkarýyoruz. Diðer takýmlar Ýnönü’ye geldiðinde Beþiktaþ taraftarý 12. adamdý ama tersi olup, kendi seyircinizin tepkisi size dönünce oyundan kopuyor ve ne yaptýðýnýzý þaþýrýyorsunuz'' dedi. Gineli forvet, Afrika Kupasý için milli takýma çaðrýlmayýþýnýn nedenini ise “Hocanýn tercihi'' diye açýkladý.
Sezon sonu bitiyor
Sezon sonunda Beþiktaþ ile sözleþmesi sona erecek olan Tümer Metin de takýmdan ayrýlacaðýný açýklamýþtý. Kulübün de çabalarý sonucu Ýngiliz takýmlarýna önerilen yýldýz oyuncu için menajerler aracýlýðýyla da Alman kulüpleriyle temasa geçilmiþti. Ýngiltere Premier Ligi’nden Fulham, West Ham United, Charlton ve Blackburn Rovers, Bundesliga’dan ise Wolfsburg, Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt ve Ailton’u da isteyen Köln ekipleriyle uzun süren görüþmeler yapýldý.
Yönetim kazanmak istiyor
Ancak bu kulüplerin hiçbiri Siyah-Beyazlýlar’ýn satarak, para kazanmak istedikleri Tümer Metin’i bonservisi ile birlikte almaya yanaþmadý. Ýngiliz ve Alman ekipleri, yýldýz oyuncuyu kiralamayý istediklerini bildirdi. Bu oyuncudan gelir elde etmeyi amaçlayan yönetim ise geliþmeleri izliyor. Milli maçlardaki baþarýlý performansýný Beþiktaþ’ta tekrarlayamadýðý gerekçesiyle taraftarýn tepkisini çeken Tümer’in talibi çýkmamasý durumunda sezon sonuna kadar takýmda kalacaðý öðrenildi.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri