Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Beþiktaþ'ta Youla gidiyor, Tümer kalýyor…

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Beþiktaþ'ta Youla gidiyor, Tümer kalýyor…

Fanatik Gazetesi

Youla, ligin ikinci yarýsýnda Beþiktaþ'tan ayrýlacaðýný yineledi. Gitmek isteyen Tümer’e ise talip çýkmadý.
    Gineli yýldýz, ligin ikinci yarýsýnda Siyah-Beyazlý formayý giymeyeceðini yineleyip, “Hazýr olmak için kampa katýlacaðým'' dedi. Kara Kartal’dan ayrýlmasý beklenen Tümer’i de Alman ve Ýngiliz ekipleri bonservisiyle deðil, kiralýk isteyince bu oyuncu elde kaldý

Strasbourg ve Metz
    Beþiktaþ’ta isteneni veremeyen Souleymane Youla ayrýlma konusunda kararlý... Türkiye’ye gelir gelmez ayaðýnýn tozuyla FANATÝK’e konuþan Gineli yýldýz, “Ýkinci yarýda Siyah-Beyazlý formayý giymeyeceðim. Strasbourg’la görüþmelerimiz devam ediyor. Bir baþka Fransýz takýmý Metz ile de temas halindeyiz. Hocayla da görüþeceðim. Kondisyon ve teknik açýdan hazýr olmak için hazýrlýk kampýna katýlacaðým. Tigana iyi bir hoca onunla uzun süre çalýþmak isterdim ama olmadý'' ifadesini kullandý.

‘Taraftar beni sevmedi’
    Taraftar baskýsýnýn takým üzerinde büyük olumsuzluklara sebep olduðunu vurgulayan Youla, “Çok büyük seyircimiz var ama beni sevmediler. Deplasman maçlarýnda daha iyi oyun çýkarýyoruz. Diðer takýmlar Ýnönü’ye geldiðinde Beþiktaþ taraftarý 12. adamdý ama tersi olup, kendi seyircinizin tepkisi size dönünce oyundan kopuyor ve ne yaptýðýnýzý þaþýrýyorsunuz'' dedi. Gineli forvet, Afrika Kupasý için milli takýma çaðrýlmayýþýnýn nedenini ise “Hocanýn tercihi'' diye açýkladý.

Sezon sonu bitiyor
    Sezon sonunda Beþiktaþ ile sözleþmesi sona erecek olan Tümer Metin de takýmdan ayrýlacaðýný açýklamýþtý. Kulübün de çabalarý sonucu Ýngiliz takýmlarýna önerilen yýldýz oyuncu için menajerler aracýlýðýyla da Alman kulüpleriyle temasa geçilmiþti. Ýngiltere Premier Ligi’nden Fulham, West Ham United, Charlton ve Blackburn Rovers, Bundesliga’dan ise Wolfsburg, Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt ve Ailton’u da isteyen Köln ekipleriyle uzun süren görüþmeler yapýldý.

Yönetim kazanmak istiyor
    Ancak bu kulüplerin hiçbiri Siyah-Beyazlýlar’ýn satarak, para kazanmak istedikleri Tümer Metin’i bonservisi ile birlikte almaya yanaþmadý. Ýngiliz ve Alman ekipleri, yýldýz oyuncuyu kiralamayý istediklerini bildirdi. Bu oyuncudan gelir elde etmeyi amaçlayan yönetim ise geliþmeleri izliyor. Milli maçlardaki baþarýlý performansýný Beþiktaþ’ta tekrarlayamadýðý gerekçesiyle taraftarýn tepkisini çeken Tümer’in talibi çýkmamasý durumunda sezon sonuna kadar takýmda kalacaðý öðrenildi.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

belliydi zaten bu futbolcular geldikleri yerdekinin yarýsýrný oynasalar roberto carlos olurlar
    sevgiler......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi verim alamayan futbolcuya ayarý vereceksin yoksa elinde kalýr..
    selametle..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþkanda açýkladý gitmek isteyene güle güle....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ii olacak youlanýn gitmesi... Sýpa gibi sadece koþuyor.. o kadar.. Ha bide ibrahim üzülmez falan gitse çok daha ii olacak...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar hedefi kalmamýþ Beþiktaþý hiç düþünmek istemiyorum futbolcu ruhunu kaybetmiþ oyuncularý elde tutmak yarar degil zarar verir çogunu göndersinler gençlerle devam edilsin. Valla her BJK li gibi Metin Ali Feyyaz lý dönemleri özledim Bir mutsuz BJK li olarak saygýlarýmý selamlarýmý sunarým.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri