REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kontorden lıra ya geciş . dıkat...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kontorden lıra ya geciş . dıkat...

slm herkese..tum oporotorler..halkı kazıklıyor.. 1 dk gorusun.. ve goreceksıniz ..kurus degıl lıra..dusuyor....caktırmadan . zam yaptılar. ve reklamlara kanmayın...halkın dostu yok..sesıs kalan ..tuketıcı hakları.. ve.ulastırma bakani....ve. aynı soyguni. telkom da yapiyor..intrnette.. ve.. ev telefonlarında..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün arkadaş 24 sn biyeri aradı tam 1 lira 89 kuruş kesti arkadaş türkcell li gerçektende çok kazık bana demişti inanmamıştım gözümle gördüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcelll uzun zamandır söylüyorum zengin hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bi anlaşma yaptılar söylentisi var ama benim başıma gelmedi şu ana kadar durum normal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tukcell hattım var emin olun su gibi lira harcıyor resmen soygun yapıyorlar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkcelin ben taaa. gecen gün bi mesaj geldi kalan kullanım 1 diyo kesilen ücret 3.00 tl diyor araadım müşteri hizmetlerini şu anda göremiyoruz nereye kesildigini yarın arayım fln fln fln lanet olsun abi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle ve kesinlikle tl ye geçişin vatandaşı kazıklama amaçlı yapıldığını ve bununda yetkililerce araştırılması gerektiğini düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kontör le ne kadar kazıklandığıızı göremiyorduk şimdi herşey ortaya çikti . resmen ayakta ............... bizi .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün genç turkcel li arkadaşımı aradım,2 dk 10 sn için tam 1 liram gitti. devlet-holdingler el ele vermiş soyuyorlar vatandaşı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazılarınızı okudum sonuna kadar sizlere katılıyorum çünkü bende görüşme yaptım hattım vodafone,görüşme yapmadan önceki bakiyem 14tl vardı konuştuktan sonra bakiye 7tl ye düşmüş fazlada konuşmadım nasıl olduğunu anlamadım bu tl ve kuruş olayını nasıl anlıcaz kaç kontör olduğunu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri