REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: SUNNY CW destekli yazılımlar hakkında bilgi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum siz neyi tartışıyorsunuz sürekli yazılım verilen linkler var onlardan indiriverin belki supersatforum ve dt yazılımı veremeyen sitelerin korktuğu biryerler vardır yazılımı verip vermemek forum yöneticilerinin elinde değil onların elinde olsa zaten verirlerdi değilmi herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı
    dostum siz neyi tartışıyorsunuz sürekli yazılım verilen linkler var onlardan indiriverin belki supersatforum ve dt yazılımı veremeyen sitelerin korktuğu biryerler vardır yazılımı verip vermemek forum yöneticilerinin elinde değil onların elinde olsa zaten verirlerdi değilmi herkese saygılar
    hah şunu bilseler arkadaşım bakın işte örnekler ortdada daha zorlamanın anlamı ne bilmiyorum sonumuz böyle mi olsun istiyorsunuz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buyrun bakın belki sizler buradan faydalanıp cekip gidiyorsunuz ama bizim için öyle değil burası artık bizim evimiz gibi olmazsa olmazlarımız dan bu konuda bizleri sıkıştıranlar düşünceleri bugun burada buldu burada yiyorsunuz yarın başka yerlerde aslında o kadar güzel dostluklar varkı forumumuz da bunu bir farketseniz göreceksiniz sizlerde cok zevk alacaksınz

saygılar
    Konu alperyılmaz tarafından (03-06-2006 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    hah şunu bilseler arkadaşım bakın işte örnekler ortdada daha zorlamanın anlamı ne bilmiyorum sonumuz böyle mi olsun istiyorsunuz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buyrun bakın belki sizler buradan faydalanıp cekip gidiyorsunuz ama bizim için öyle değil burası artık bizim evimiz gibi olmazsa olmazlarımız dan bu konuda bizleri sıkıştıranlar düşünceleri bugun burada buldu burada yiyorsunuz yarın başka yerlerde aslında o kadar güzel dostluklar varkı forumumuz da bunu bir farketseniz göreceksiniz sizlerde cok zevk alacaksınz

saygılar
    Tebrikler alper düşüncelerin için :45: Anlatmaya çalıştıgımız bu aslında .Ben digiturk te çalışmış biriyim neyin ne oldugunu nelerle çözüldügünü herkesten +1 daha çok iyibilirim.Ama şunu unutmayın yasak olan birşeyi illegal yonlerden izlemek suçtur ve bunun cezası yakalandıgı zaman çok büyük miktardadır..Unutmayın bunun geçen turkeyforum arkadaşımızın biri konu açmış discovery izlediginizi tespit etmişler(turksatt taki) mahkemeye çagırmışlar ve bunun gibi yaptırımlarörnekleri sayılamayacak kadar çoktur.opos satan bir dukkana yasak digiturk yayınları çözdügü için 15000 ytl para cezası verdiler ve opos ve digiturk sistemi yayınlayan siteler hepsi kapandı ve yoneticileri birsekilde arastırılmaktadır..

BİLGİNİZE
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir açıklama sana alkış gönderiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür erkadaşım bende saygıyla selamlıyorum sizleri:45: :00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

............
    Konu ohe67 tarafından (06-06-2006 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım neden anlamak istemiyosun digitürk sistem değiştirirse öyle gelecek yazılımlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaslar saçma sapan seylerle uğrasıpta piyasanın içinde bazı aç gözlülerin para kazanmasını sağglamayın ben profösyonel olarak uydu sistemleri kuran bir insanım ben dahi digitürkün resmi üyeesiyim bu tip saçmalıklara ayıracak zamanı olanında aklına sasayım çile dert çekmek isteyen buyursun ama gerçekten dert adamlar bir yayın yapıyorlar tabiki bunun bir bedeli var her yere para vermeyi biliyoruz da neden çekirdek parasına kıyamıyorsunuz bu sizin zevkiniz kardesim.bosverin de seyretmek isterseniz abone olun bak nesıl rahat edeceksiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yasko Nickli Üyeden Alıntı
    ya arkadaslar saçma sapan seylerle uğrasıpta piyasanın içinde bazı aç gözlülerin para kazanmasını sağglamayın ben profösyonel olarak uydu sistemleri kuran bir insanım ben dahi digitürkün resmi üyeesiyim bu tip saçmalıklara ayıracak zamanı olanında aklına sasayım çile dert çekmek isteyen buyursun ama gerçekten dert adamlar bir yayın yapıyorlar tabiki bunun bir bedeli var her yere para vermeyi biliyoruz da neden çekirdek parasına kıyamıyorsunuz bu sizin zevkiniz kardesim.bosverin de seyretmek isterseniz abone olun bak nesıl rahat edeceksiniz.
    bu bir hobi arkadaşım malum pakette seyredecek ne varki üye olalım ama sadece açıldı demek için bakıyoruz şahsen kendim açıpta izlemiyorum inanıyorum sizde abone bile olsanız genede seyrediyosunuzdur çünkü zevki burada değilmi arkadaşım herkese abone ol demeyin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım d..... sistem değistirdi bundan sonra artık yazılımlar verilir herhalde.SAYGILAR

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri