Arkadaşlar bu Constant Control Word ile Cryptoworks aynı sifreleme sistemimi yada Constant Control Word ile Cryptoworks sistemli yayınlar izlenebilirmi, sunny için verecekleri yazılım Constant Control Word destekli olucak.
Arkadaşlar bu Constant Control Word ile Cryptoworks aynı sifreleme sistemimi yada Constant Control Word ile Cryptoworks sistemli yayınlar izlenebilirmi, sunny için verecekleri yazılım Constant Control Word destekli olucak.
cryptoworks ayrı Constant Control Word ayrı sistemdir
O zaman yeni çıkacak olan yazılımda beklediğimiz yazılım değil yani bize tek yol görünüyor cihazı değiştiricez![]()
:stop2: arkadaşım ciahaza yazılım gelmiyo diye cihaz değiştirilirse bu kadar insanın hali ne olacak başka cihazlara yazılım bile zor geliyo isteyen değiştirir cihazını ama ben sunnyden vazgeçmemarguc Nickli Üyeden Alıntı
sagolasın tesekkurler kardes
Constant Control Word bu özellik eklense ne olacakki.....redligt ımı seyredecen oda yarım yamalak her 5 dk şifre gir işin yoksa...gereksiz bir özellik...yeni bir özellik gibi veriliyor bizlere...Bir cok cihazda bu özellik coktan beri var..Çin den anca geliyo yazılımlar ne yapıcaksınız.
firmalar dt sistem degiştirecegi zaman irdeto2 gece,cegi zaman
c/w destegi veriyor hep bunlar oyunu firmaların cihaZ satmak için
benim fikrim
Ya arkadaşlar legal sistem kullanın illegal le ugrasmayın .inanın diger mantık uye olmak gunde 1 ytl ye lig tv aboneligi bizler nelere vermiyoruz para demi.Bunu düşünün illegal ve yasa dısı sistemlerle ugrasmayın baş edemezsiniz .Firmanında bu yonde acık ve net konusacam digiturkle ilgili şifreyi çözme girişimi olsa bile bunu forumda yayınlayamayız bunu bilmenizi isterim. net konuştum ve her zamanda konusurum opos kartlarla digiturk sistemi illegal yonden izleniyor ama forumlarda supersat dahil bulamazsınız.Yani yazılım cıksa bile hangi forum verecek çok merak ediyorum o yüzden bu tür yasa dışı istemlerin olacagınıda zannetmiyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bence bosuna beklemeyin.
constant icin hele bir kac ay sabr edin.polsatlar konusunda bonu gorduk.
cryptoworksa gelince sanarim gelcek yil cikar.
10 dakikalık kanallar için bu kadar neden tavır oluyor anlamış değilim
Dreambox 8000 HD PVR
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri