Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
65 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SUNNY CW destekli yazılımlar hakkında bilgi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar legal sistem kullanın illegal le ugrasmayın .inanın diger mantık uye olmak gunde 1 ytl ye lig tv aboneligi bizler nelere vermiyoruz para demi.Bunu düşünün illegal ve yasa dısı sistemlerle ugrasmayın baş edemezsiniz .Firmanında bu yonde acık ve net konusacam digiturkle ilgili şifreyi çözme girişimi olsa bile bunu forumda yayınlayamayız bunu bilmenizi isterim. net konuştum ve her zamanda konusurum opos kartlarla digiturk sistemi illegal yonden izleniyor ama forumlarda supersat dahil bulamazsınız.Yani yazılım cıksa bile hangi forum verecek çok merak ediyorum o yüzden bu tür yasa dışı istemlerin olacagınıda zannetmiyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Ya arkadaşlar legal sistem kullanın illegal le ugrasmayın .inanın diger mantık uye olmak gunde 1 ytl ye lig tv aboneligi bizler nelere vermiyoruz para demi.Bunu düşünün illegal ve yasa dısı sistemlerle ugrasmayın baş edemezsiniz .Firmanında bu yonde acık ve net konusacam digiturkle ilgili şifreyi çözme girişimi olsa bile bunu forumda yayınlayamayız bunu bilmenizi isterim. net konuştum ve her zamanda konusurum opos kartlarla digiturk sistemi illegal yonden izleniyor ama forumlarda supersat dahil bulamazsınız.Yani yazılım cıksa bile hangi forum verecek çok merak ediyorum o yüzden bu tür yasa dışı istemlerin olacagınıda zannetmiyorum
    Bu mesajı 12 gun önce yazmıştım.Sunny belli modellerinde crytoworks yazılımları verildi .Hangi foırum yayınladı benim gördügüm buyuk forumlarda verilmedi supersatforumda dahil.Ve tum seriye çıksa bile verilmez..

O Yüzden digiturk paketlerine abone olarak izlemek en mantıklısıdır arkadaşlar.
    Kolay gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri