REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: SUNNY CW destekli yazılımlar hakkında bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar böyle 1000 tane şifreli kanal olsun 999. ac 1 acama onun peşinde koşuyorlar birde aralarında yalan söyleyenler yokmu deli ediyorlar adam fta cihaz getiriyor ayarlıyorsun iş bitiyor iş bitince deme mi ben bu fulx leri de önce izliyordum ayarlayınca gitti diye gelde o zaman elini kana bulama...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    insanlar böyle 1000 tane şifreli kanal olsun 999. ac 1 acama onun peşinde koşuyorlar birde aralarında yalan söyleyenler yokmu deli ediyorlar adam fta cihaz getiriyor ayarlıyorsun iş bitiyor iş bitince deme mi ben bu fulx leri de önce izliyordum ayarlayınca gitti diye gelde o zaman elini kana bulama...
    Sen full x açan Fta cihaza yazılım at adamın kanalını kaybet...yanlış yazılım yüklemişsindir...tekrar at...yada adamı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım d..... sistem değistirdi bundan sonra artık yazılımlar verilir herhalde.SAYGILAR

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ediyorum usta

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet insan oğlu doyumsuz dur arkadaşın dediği gibi benim ustalardan ricam madem buradan yazılım verilmeyecekse konuyu kapatın uzatmanın anlamı yok.boşuna ümitlendirmeyin bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bu konu kapalıydı forumda yaşanan olumsuz bir olay yüzünden 2 gun öncesine geri dönünce açık kalmıştı sonrada konu içinde yaşanan olumsuz mesaj olmadıgı için açık sekilde devam etmektedir.ayrıca CW Yazılımlarda yerli platform olmadıgı sürece forumda verilecektir.Bu konuda herkesten anlayış bekliyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Aslında bu konu kapalıydı forumda yaşanan olumsuz bir olay yüzünden 2 gun öncesine geri dönünce açık kalmıştı sonrada konu içinde yaşanan olumsuz mesaj olmadıgı için açık sekilde devam etmektedir.ayrıca CW Yazılımlarda yerli platform olmadıgı sürece forumda verilecektir.Bu konuda herkesten anlayış bekliyorum
    forumlar sayesinde bilgimiz ve tecrübemiz arttı.bence şart deil d...... izlemek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iiii de hani yazılımlar bu gün haziranın 7 si en geç bir hafta diyorlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sunny yeni yazılımlar mevcuttur....06/06/2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erol1968 Nickli Üyeden Alıntı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sunny yeni yazılımlar mevcuttur....06/06/2006
    Bu yeni yazılımlar cw destekli mi kardeş..yoksa eski yaılımların üzerine makyajlamamı yapılmış?

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri