Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: SUNNY CW destekli yazýlýmlar hakkýnda bilgi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum siz neyi tartışıyorsunuz sürekli yazılım verilen linkler var onlardan indiriverin belki supersatforum ve dt yazılımı veremeyen sitelerin korktuğu biryerler vardır yazılımı verip vermemek forum yöneticilerinin elinde değil onların elinde olsa zaten verirlerdi değilmi herkese saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý
    dostum siz neyi tartýþýyorsunuz sürekli yazýlým verilen linkler var onlardan indiriverin belki supersatforum ve dt yazýlýmý veremeyen sitelerin korktuðu biryerler vardýr yazýlýmý verip vermemek forum yöneticilerinin elinde deðil onlarýn elinde olsa zaten verirlerdi deðilmi herkese saygýlar
    hah þunu bilseler arkadaþým bakýn iþte örnekler ortdada daha zorlamanýn anlamý ne bilmiyorum sonumuz böyle mi olsun istiyorsunuz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. buyrun bakýn belki sizler buradan faydalanýp cekip gidiyorsunuz ama bizim için öyle deðil burasý artýk bizim evimiz gibi olmazsa olmazlarýmýz dan bu konuda bizleri sýkýþtýranlar düþünceleri bugun burada buldu burada yiyorsunuz yarýn baþka yerlerde aslýnda o kadar güzel dostluklar varký forumumuz da bunu bir farketseniz göreceksiniz sizlerde cok zevk alacaksýnz

saygýlar
    Konu alperyýlmaz tarafýndan (03-06-2006 Saat 02:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    hah þunu bilseler arkadaþým bakýn iþte örnekler ortdada daha zorlamanýn anlamý ne bilmiyorum sonumuz böyle mi olsun istiyorsunuz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. buyrun bakýn belki sizler buradan faydalanýp cekip gidiyorsunuz ama bizim için öyle deðil burasý artýk bizim evimiz gibi olmazsa olmazlarýmýz dan bu konuda bizleri sýkýþtýranlar düþünceleri bugun burada buldu burada yiyorsunuz yarýn baþka yerlerde aslýnda o kadar güzel dostluklar varký forumumuz da bunu bir farketseniz göreceksiniz sizlerde cok zevk alacaksýnz

saygýlar
    Tebrikler alper düþüncelerin için :45: Anlatmaya çalýþtýgýmýz bu aslýnda .Ben digiturk te çalýþmýþ biriyim neyin ne oldugunu nelerle çözüldügünü herkesten +1 daha çok iyibilirim.Ama þunu unutmayýn yasak olan birþeyi illegal yonlerden izlemek suçtur ve bunun cezasý yakalandýgý zaman çok büyük miktardadýr..Unutmayýn bunun geçen turkeyforum arkadaþýmýzýn biri konu açmýþ discovery izlediginizi tespit etmiþler(turksatt taki) mahkemeye çagýrmýþlar ve bunun gibi yaptýrýmlarörnekleri sayýlamayacak kadar çoktur.opos satan bir dukkana yasak digiturk yayýnlarý çözdügü için 15000 ytl para cezasý verdiler ve opos ve digiturk sistemi yayýnlayan siteler hepsi kapandý ve yoneticileri birsekilde arastýrýlmaktadýr..

BÝLGÝNÝZE
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir açýklama sana alkýþ gönderiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür erkadaþým bende saygýyla selamlýyorum sizleri:45: :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

............
    Konu ohe67 tarafýndan (06-06-2006 Saat 02:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım neden anlamak istemiyosun digitürk sistem değiştirirse öyle gelecek yazılımlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya arkadaslar saçma sapan seylerle uğrasıpta piyasanın içinde bazı aç gözlülerin para kazanmasını sağglamayın ben profösyonel olarak uydu sistemleri kuran bir insanım ben dahi digitürkün resmi üyeesiyim bu tip saçmalıklara ayıracak zamanı olanında aklına sasayım çile dert çekmek isteyen buyursun ama gerçekten dert adamlar bir yayın yapıyorlar tabiki bunun bir bedeli var her yere para vermeyi biliyoruz da neden çekirdek parasına kıyamıyorsunuz bu sizin zevkiniz kardesim.bosverin de seyretmek isterseniz abone olun bak nesıl rahat edeceksiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yasko Nickli Üyeden Alýntý
    ya arkadaslar saçma sapan seylerle uðrasýpta piyasanýn içinde bazý aç gözlülerin para kazanmasýný saðglamayýn ben profösyonel olarak uydu sistemleri kuran bir insaným ben dahi digitürkün resmi üyeesiyim bu tip saçmalýklara ayýracak zamaný olanýnda aklýna sasayým çile dert çekmek isteyen buyursun ama gerçekten dert adamlar bir yayýn yapýyorlar tabiki bunun bir bedeli var her yere para vermeyi biliyoruz da neden çekirdek parasýna kýyamýyorsunuz bu sizin zevkiniz kardesim.bosverin de seyretmek isterseniz abone olun bak nesýl rahat edeceksiniz.
    bu bir hobi arkadaþým malum pakette seyredecek ne varki üye olalým ama sadece açýldý demek için bakýyoruz þahsen kendim açýpta izlemiyorum inanýyorum sizde abone bile olsanýz genede seyrediyosunuzdur çünkü zevki burada deðilmi arkadaþým herkese abone ol demeyin lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanýrým d..... sistem deðistirdi bundan sonra artýk yazýlýmlar verilir herhalde.SAYGILAR

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri