Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: SUNNY CW destekli yazýlýmlar hakkýnda bilgi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanlar böyle 1000 tane şifreli kanal olsun 999. ac 1 acama onun peşinde koşuyorlar birde aralarında yalan söyleyenler yokmu deli ediyorlar adam fta cihaz getiriyor ayarlıyorsun iş bitiyor iş bitince deme mi ben bu fulx leri de önce izliyordum ayarlayınca gitti diye gelde o zaman elini kana bulama...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    insanlar böyle 1000 tane þifreli kanal olsun 999. ac 1 acama onun peþinde koþuyorlar birde aralarýnda yalan söyleyenler yokmu deli ediyorlar adam fta cihaz getiriyor ayarlýyorsun iþ bitiyor iþ bitince deme mi ben bu fulx leri de önce izliyordum ayarlayýnca gitti diye gelde o zaman elini kana bulama...
    Sen full x açan Fta cihaza yazýlým at adamýn kanalýný kaybet...yanlýþ yazýlým yüklemiþsindir...tekrar at...yada adamý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanýrým d..... sistem deðistirdi bundan sonra artýk yazýlýmlar verilir herhalde.SAYGILAR

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ediyorum usta

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet insan oğlu doyumsuz dur arkadaşın dediği gibi benim ustalardan ricam madem buradan yazılım verilmeyecekse konuyu kapatın uzatmanın anlamı yok.boşuna ümitlendirmeyin bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslında bu konu kapalıydı forumda yaşanan olumsuz bir olay yüzünden 2 gun öncesine geri dönünce açık kalmıştı sonrada konu içinde yaşanan olumsuz mesaj olmadıgı için açık sekilde devam etmektedir.ayrıca CW Yazılımlarda yerli platform olmadıgı sürece forumda verilecektir.Bu konuda herkesten anlayış bekliyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    Aslýnda bu konu kapalýydý forumda yaþanan olumsuz bir olay yüzünden 2 gun öncesine geri dönünce açýk kalmýþtý sonrada konu içinde yaþanan olumsuz mesaj olmadýgý için açýk sekilde devam etmektedir.ayrýca CW Yazýlýmlarda yerli platform olmadýgý sürece forumda verilecektir.Bu konuda herkesten anlayýþ bekliyorum
    forumlar sayesinde bilgimiz ve tecrübemiz arttý.bence þart deil d...... izlemek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iiii de hani yazılımlar bu gün haziranın 7 si en geç bir hafta diyorlardı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

sunny yeni yazılımlar mevcuttur....06/06/2006

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erol1968 Nickli Üyeden Alýntý
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

sunny yeni yazýlýmlar mevcuttur....06/06/2006
    Bu yeni yazýlýmlar cw destekli mi kardeþ..yoksa eski yaýlýmlarýn üzerine makyajlamamý yapýlmýþ?

Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri