TARANTİNO kardeş bu sunny 12 c1 a5 (7010) ve (1030) serilerine ne zaman cw destekli yazılımlar çıkıyo..? bunlar hakkında bir bilgin var mı ? bir site admini olarak...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
TARANTİNO kardeş bu sunny 12 c1 a5 (7010) ve (1030) serilerine ne zaman cw destekli yazılımlar çıkıyo..? bunlar hakkında bir bilgin var mı ? bir site admini olarak...
acmıyor dijiromanya paketi yazılım ve keyle mehmethan ve snopy nin yazılımları fakeeeeeeee
depo gentr,den aldım attım acmadı loaddefolta yaptım 7100dcız sunny
yalannnnnnnnnn
küllüyüm
senden istedimde sen yollamadýnmý abi o yazýlýmý bana þimdi neden kývýrýyorsunTARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý
![]()
![]()
Lenn sussss baþýmý yakacaksýn benim...zaten msn,mail susmuyor...birde bunu baþýma sarma...:00000002:alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
suny ciler uyuyormusunuz goldmaster bile cw yazýlýmlarýný sürdü siz hala uyuyun þunu kesinlikle anlamanýzý isterim ki inanýn pazar payýnýz giderek daralýyor,birkaç yeni modül cihaz satmak için bizleri maðdur ettiðiniz için sizin reklamýnýzý yapan bizler artýk sizin deðil baþka markalarýn bedava reklamýný yapýyoruz.prestij kaybýnýz artarak devam ediyor hayýrlý olsun
Bu konuda sunnyler malesef geride çok kaldý:46:rahim1960 Nickli Üyeden Alýntý
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Kimse bile bile kötü deðildir;her kötülük bilgi sanýlan bilgisizlikten gelir
Ykın zamanda CW li yazılımlar gelekecektir.Digiturk sistem degiştirdi çogu cşhazlar cryptoworks yazılımlarını digiturk sistem degiştirince vermeye başladı.Hadi hayırlısı bekliyoruz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
en kısa zamanda gelir de bizde seyrederiz iyişallah........
gelir gelir nede olsa diğitürk irdetoya geçti biraz sabredin
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri