Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: SUNNY CW destekli yazýlýmlar hakkýnda bilgi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TARANTİNO kardeş bu sunny 12 c1 a5 (7010) ve (1030) serilerine ne zaman cw destekli yazılımlar çıkıyo..? bunlar hakkında bir bilgin var mı ? bir site admini olarak...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acmıyor dijiromanya paketi yazılım ve keyle mehmethan ve snopy nin yazılımları fakeeeeeeee
    depo gentr,den aldım attım acmadı loaddefolta yaptım 7100dcız sunny
    yalannnnnnnnnn
    küllüyüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý
    Sen full x açan Fta cihaza yazýlým at adamýn kanalýný kaybet...yanlýþ yazýlým yüklemiþsindir...tekrar at...yada adamý...
    senden istedimde sen yollamadýnmý abi o yazýlýmý bana þimdi neden kývýrýyorsun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    senden istedimde sen yollamadýnmý abi o yazýlýmý bana þimdi neden kývýrýyorsun
    Lenn sussss baþýmý yakacaksýn benim...zaten msn,mail susmuyor...birde bunu baþýma sarma...:00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

suny ciler uyuyormusunuz goldmaster bile cw yazýlýmlarýný sürdü siz hala uyuyun þunu kesinlikle anlamanýzý isterim ki inanýn pazar payýnýz giderek daralýyor,birkaç yeni modül cihaz satmak için bizleri maðdur ettiðiniz için sizin reklamýnýzý yapan bizler artýk sizin deðil baþka markalarýn bedava reklamýný yapýyoruz.prestij kaybýnýz artarak devam ediyor hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rahim1960 Nickli Üyeden Alýntý
    suny ciler uyuyormusunuz goldmaster bile cw yazýlýmlarýný sürdü siz hala uyuyun þunu kesinlikle anlamanýzý isterim ki inanýn pazar payýnýz giderek daralýyor,birkaç yeni modül cihaz satmak için bizleri maðdur ettiðiniz için sizin reklamýnýzý yapan bizler artýk sizin deðil baþka markalarýn bedava reklamýný yapýyoruz.prestij kaybýnýz artarak devam ediyor hayýrlý olsun
    Bu konuda sunnyler malesef geride çok kaldý:46:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kimse bile bile kötü deðildir;her kötülük bilgi sanýlan bilgisizlikten gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ykın zamanda CW li yazılımlar gelekecektir.Digiturk sistem degiştirdi çogu cşhazlar cryptoworks yazılımlarını digiturk sistem degiştirince vermeye başladı.Hadi hayırlısı bekliyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en kısa zamanda gelir de bizde seyrederiz iyişallah........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gelir gelir nede olsa diğitürk irdetoya geçti biraz sabredin

Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri