REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: DM 500 s cccam.cfg

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DM 500 s cccam.cfg

arkadaşlar dreamboxu yeni aldım biraz incelemer yaptım ama anlayamadığım bişey var dreamboxa bağlandığımda cccam.cfg nin boş olduğunu görüyorum oysa yazılanlarda c: veya f: satırlarından bahsediliyo cccam 2.1.4 kurdum aktif ettim yine değişiklik olmadı ikincisi arkadaşım server almış belirli sürelerde kullanmam için banada verdi ama giremiyorum ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavisaroz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dreamboxu yeni aldım biraz incelemer yaptım ama anlayamadığım bişey var dreamboxa bağlandığımda cccam.cfg nin boş olduğunu görüyorum oysa yazılanlarda c: veya f: satırlarından bahsediliyo cccam 2.1.4 kurdum aktif ettim yine değişiklik olmadı ikincisi arkadaşım server almış belirli sürelerde kullanmam için banada verdi ama giremiyorum ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür

Selamlar O dosyanın Boş olduğunu görmeniz SERVER olmadığı anlamına gelmektedir.Aşağıya koyduğum LİNK te sizin Sorduklarınıza En iyi Cevap olacak bilgiler mevcuttur..Kolay gelsin.!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri