Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ÞOK! Fenere kupa verilecek... T.F.F Basýn Açýklamasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÞOK! Fenere kupa verilecek... T.F.F Basýn Açýklamasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sene Fenerbahçe nin iyi kadrosu olmasına ragmen bu durumlara düşmesi hiç de hoş olmadı.Kendilerini fazla yüksekde görmeleri kendilerini bu durumlara getirdi.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah iyiliðinizi versin valla hiç güleceðim yoktu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kusura bakmayın fenerin kendini buyuk gordugu falan yoktu kendi kuçuklugunu kabul etmek istemeyenler damlaya damlaya gol olur hesabı biraraya gelerek kutsal ıttıfak kurmuslardır fenerde hem kupadan hem sampıyonluktan olmustur hepsi bu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bir teklifim var forum olarak biz bir kupa yaptýrsak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aloneyolcu Nickli Üyeden Alýntý
    kusura bakmayýn fenerin kendini buyuk gordugu falan yoktu kendi kuçuklugunu kabul etmek istemeyenler damlaya damlaya gol olur hesabý biraraya gelerek kutsal ýttýfak kurmuslardýr fenerde hem kupadan hem sampýyonluktan olmustur hepsi bu.

evet arkadaþým sana aynen katýlýyorum türkiye ligindeki bütün takýmlar birlik olursa ancak böyle yene bilirler FB i

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçeyi hakemlerde kurtaramadı.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

polomik yaratacak konuyu kapattýracak cümlelerden sakýnalým sonra kimse üzülmesin.

Galatasaraylýyým ama fenere karþý bu tür karikatürler yapýlmasýnada karþýyým

Bu lig hepimizin takýmlarda hepimizin þampiyonlar liginde her iki takýmada baþarýlar.Umarým en iyi þekilde Türkiye'yi temsil ederler önemli olan bu bence.

kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý turgut68 Nickli Üyeden Alýntý
    Fenerbahçeyi hakemlerde kurtaramadý.
    arkadas nasýl fenerbahce hakemlerle kurtaramadý anlayamadým herkes býr anelkanýn attýgý faul golle býr yýl konustu nobre dustu emek hýrsýzý oldu hakan sukur dustu profesyonellýk oldu umýt karan uzatmanýn 4. dakýkasýnda vuruyor kalecýye golu atýyor denýzlýnýn golu sayýlmýyor macý alýyor uzatmalarýn son sanýylerýnde uc dort mac alýyor helal olsun oluyor neyden bahsedýyoruz.ýlk once karayý calarken renklere bakmadan calýn keske o macý konya macýný kaybetseydýk bu kadarda olmaz yani.
    kýmse bana dostluk falan demesýn ben seneye gorecegým o dostluklarý besýktas ýle trabzon potaya gýrsýn eger býrbýrlerýne gýrmesse o zaman bende býrsey býlmýyorum.herkes goruyor olup býtenlerý fener bambaska azýz yýldýrým ýstýfa edýyorum dedý býnler yurudu etme dýye yýldýrým demýroren ýstýfa edýyorum dedý kýmse týnlamadý taktýk yemeyýnce gerý vazgectý trabzon besýktas havlu attý lýge ýkýncý yarý baslamadan tepký cekmemek ýzýn fenere yuklendý(bu arada trabzonun yený baskanýna lafým yok adam gýbý adam yemedý o helal olsun)hersey ortada ýyýce bakýn soyle sonra yazýn beným ozelestýrým var o da futbolculara ve daumun taktýgýne býzde maalesef býr kac ruhsuz futbolcu ve taktýksel acýdan hata yapan daum vardý.SAYGILAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu şampiyonluğu gs li futbolcular hak etti ama taraftarı asla
    ne maça geldiler nede lisanslı ürün alarak takımlarına destek oldular
    yardım kampanyası açacak kadar aciz duruma düştüler.
    futbolcular onur meselesi yaptı grev yaptı uçakta dayak yedi fenerden 4 yedi ama düşmediler helal olsun ayrıca denizlide appiahın son dakika şutu girse idi şimdi hepsi tesadüfen oldukları %5 şansları oldukları süper ligde gönüllerin şampiyonu ünvanını alacaklardı bir de bu yönden düşünseniz

Ben İzmir de oturuyorum işim gereği dışarıda çalışıyorum konak ta karşıyaka da buca da bornova da balçova da narlıdere de kısaca bütün kent merkezinde binalara bakın ne kadar gs bayrağı var cevap vereyim hiç denebilecek kadar az neden böyle çünkü herkes biliyor ki galatasaray bu şampiyonluğu bjk denizli manisa desteği ile aldı feneri yenemeden hatta gol bile atamadan şampiyon olmak onlara dokunuyor da o yüzden

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri