REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: deli fıkraları

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart deli fıkraları

Fare misin Yoksa Insan mi?
    Adamin biri kendini fare zannettigi için akil hastenesine düsmüs. Tedavisibittikten sonra doktor sormus. Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?Deli : Fare olur mu doktor bey ben bir insanim.Doktor : O zaman artik gidebilirsin iyilestinartik demis. Deli kapidan çikmisve imdaaaaaat diye bagirarak tekrar içeri girmis doktor ne oldu demis...Deli : Bir kedi gördüm de ondan korktum demis.Doktor : Sen hani sen artik kendini bir fare zannetmiyordun demis.Deli : Ben fareolmadigimi biliyorum da kedi nerden bilsin demis...

Saglik Bakani
    Akil hastenesini gezen saglik bakani bir hastanin yanina yaklasmis. Hasta onabakmis,- Yeni mi düstün?..- Hayir, ben saglik bakaniyim. Buraya sizleri ziyaret etmek için geldim...- Heh heh heh, saglik bakaniymis... Bende Napolyon Bonapart, memnun oldum.

Gökkusagi
    Iki deli, yagmurdan sonra, kumasi yirtik, pasli bir semsiyeyi açmislar, yoldagidiyorlardi. Birincisi, gökkusagini gösterdi :- Bak bak...Ikinci bakti ve birden sinirlendi :- Hükümet böyle seyler için para harciyor da, bizim gibi deliler için dogrudürüst bir hastane bile yaptirmiyor...

Sapan
    Adamin biri aklini sapanla bozmus. Nerede bir karis lastik bulsa hemen sapanyapip evlerin camina tas atiyormus. Sonunda akil hastanesine kapatmislar. Gelzaman git zaman adam birgün bashekimin odasina gitmis- Ben artik akillandim. Beni çikarin, demis. Bashekim :- Peki seni çikarirsak ne yapacaksin?- Evlenecegim.- Evlenince ne yapacaksin?- Gelini alip gerdek odasina getirecegim.- Sonra?- Önce duvagini sonra gelinligini çikaracagim.Doktor heyecanlanmis :- Sonra, sonra?- Sonra sütyenini çikaracagim.- Eee, sonra?- Sonra kilotunu çikaracagim.Doktor iyice heyecanlanis artik :- Anlat, anlat sonra?- Kilotunun lastigini çikarip sapan yapacagim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eh, ne demişler
    Delidir, ne yapsa yeridir.
    Aslında özürlü denilse daha iyidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarda daha önce bu frumda hiç ama hiç yayınlanmadı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani patenti size ait.
    Kaynak gösterilmeden alıntı yapılırsa dava açmak lazım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
    Yani patenti size ait.
    Kaynak gösterilmeden alıntı yapılırsa dava açmak lazım.
    aynen öyle dostum :hush:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pilot
    Uçak, Yesilköy den kalkmisti. Bakirköy Akil Hastanesinin üzerinden geçerken,pilot birden gülmeye basladi. Hostes bu gülüsün sebebini sorunca su cevabiverdi :-Bashekim kaçtigimi ögrenince kimbilir nasil sasiracak!..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurusun Diye
    Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Birgün hastanenin yüzme havuzununetrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu gören Maryhemen ardindan atlar ve dibe kadar yüzüp Jim i kurtarir. Tabii Mary nin bukahramancadavranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary ninartik iyilestigini düsünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir.Islemler yapilir, belgeler çikartilir, Bashekim ayni gün Mary nin yanina gider :- Mary, sana bir iyi bir de kötu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramancadavranistan ötürü anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylecehastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardigin hasta, Jim,intihar etmis. Az önce odasinin banyosunda kendisini asmis sekilde bulundu.Mary gayet sakin yanit verir :-O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Prova
    Iki deli akil hastanesinden kaçmis. Tüm aramalara karsi kimse bu delileribulamamis. Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis. Doktorlarhayretle :- Niye geldiniz, demis. Deliler :- Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik, demisler...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delinin Mektubu
    Akil hastanesinde koguslari gezen bashekim, bir delinin oturmus birseyleryazdigini görünce yanina yaklasip :- Kolay gelsin, ne yaziyorsun?- Mektup yaziyorum efendim.- Yaa... Kime yaziyorsun?- Kendime...- Peki ne yazilimektupta?- Ilahi doktor bey ,deli misiniz? Mektubu daha almadim ki... Içinde ne yazdigininereden bilebilirim?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Napolyon
    Napolyon akil hastanesini ziyarete gider. Delinin biri yanina gelir :- Babalik sende kimsin?- Ben Napolyon Bonapart im tanimadin mi?- Üzülme bendede böyle baslamisti...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri