aslında konu çok kapsamlı ve geniş fazla uzatmamak için fanatikliği hiç sevmem ve ustamıda tebrik ediyor saygılarımı sunuyorumTARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
![]()
aslında konu çok kapsamlı ve geniş fazla uzatmamak için fanatikliği hiç sevmem ve ustamıda tebrik ediyor saygılarımı sunuyorumTARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Galatasaraylı değilim ama fenerbahçeli de değilim. Her ne kadar sen başkalarının fikir belirtmelerine karşı isende ben bu tür bir ayrımcılık yapılmasına karşı olduğum için senin bu sözünü yadırgadım. Forumların amacı paylaşımdır.patriot Nickli Üyeden Alıntı
Aziz Yıldırımın gidişine çok sevindim. Çünkü onun zamanında aşılanan fener cumhuriyet gibi, temelinde ayrımcılık yatan bu zihniyeti bir çok fenerli dostlarıma empozesi sonucu çok arkadaş ve dostumla aram bile açıldığı olmuştur. Fenerbahçe gibi büyük ve köklü bir camiadan onlarca kaliteli başkan adayı çıkacağına adım gibi eminim.Fenerbahçeliler için hayırlısı ne ise o olsun.![]()
sana katılıyorum dostum bencede herkes görüşünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açık olmak lazım bizde diğer takımlar için görüş belirtebiliriz Aziz Yıldırım'ın gitmesi büyük kayıp değerini bilemedi insanlar inşallah hayırlı bir insan gelir klübün başına...mehmet Nickli Üyeden Alıntı
aziz yıldırım gitmesi bence iyi olmadı ama son kararı tabiki kendisi verdi yapacak bişey yok, hayırlısı kim ise o gelsin başkanlığa...
Benim kanaatim aziz yıldırım değil,daum istifa etmeliydi.Hala ne bekliyor anlamadım.
daum,un hemen gönderilmesi gerekir FENER BAHÇE,YE çok zarar verdi
Konu alimertugrul tarafından (19-05-2006 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri