bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumdapatriot Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır![]()
bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumdapatriot Nickli Üyeden Alıntı
galatasaraylılar bu konuda görüş belirtmemeli çok iyi olmuş veya olmamış diye fenerin iç sorunudur bir fenerli olarak hiç iyi olmadı ayrıca basın toplantısı 14:30 a alınmış bence vazgeçirtecekler![]()
ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır![]()
Evet ben Bjk lıyım ama bütün takımlarada aynı mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalı fanatik olunmamalı...mehmet Nickli Üyeden Alıntı
bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumda![]()
ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır
aslında konu çok kapsamlı ve geniş fazla uzatmamak için fanatikliği hiç sevmem ve ustamıda tebrik ediyor saygılarımı sunuyorumTARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben Bjk lıyım ama bütün takımlarada aynı mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalı fanatik olunmamalı...![]()
sana katılıyorum dostum bencede herkes görüşünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açık olmak lazım bizde diğer takımlar için görüş belirtebiliriz Aziz Yıldırım'ın gitmesi büyük kayıp değerini bilemedi insanlar inşallah hayırlı bir insan gelir klübün başına...mehmet Nickli Üyeden Alıntı
bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumda![]()
ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri