Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Son Dakİka!.. Fener'de Beklenen İstİfa!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı
    galatasaraylılar bu konuda görüş belirtmemeli çok iyi olmuş veya olmamış diye fenerin iç sorunudur bir fenerli olarak hiç iyi olmadı ayrıca basın toplantısı 14:30 a alınmış bence vazgeçirtecekler
    bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumda

ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumda

Evet ben Bjk lıyım ama bütün takımlarada aynı mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalı fanatik olunmamalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Evet ben Bjk lıyım ama bütün takımlarada aynı mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalı fanatik olunmamalı...
    aslında konu çok kapsamlı ve geniş fazla uzatmamak için fanatikliği hiç sevmem ve ustamıda tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı

sana katılıyorum dostum bencede herkes görüşünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açık olmak lazım bizde diğer takımlar için görüş belirtebiliriz Aziz Yıldırım'ın gitmesi büyük kayıp değerini bilemedi insanlar inşallah hayırlı bir insan gelir klübün başına...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri