SON DAKÝKA!.. FENER'DE BEKLENEN ÝSTÝFA!
Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým istifa etti.
18 Mayýs 2006 Perþembe 09:58
Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým istifa etti. Ýstifa eden Aziz Yýldýrým saat 13:30'da basýn toplantýsý yapacak.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
SON DAKÝKA!.. FENER'DE BEKLENEN ÝSTÝFA!
Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým istifa etti.
18 Mayýs 2006 Perþembe 09:58
Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým istifa etti. Ýstifa eden Aziz Yýldýrým saat 13:30'da basýn toplantýsý yapacak.
çok iyi olmuş istifa ettiği,fenerbahçe için hayırlısı olsun
Herşeyin bir bedeli vardır.
Fenerbahce için iyi oldu.Birde daum istifa etse çok iyi olaçak bu kadroyla takımı şampiyon yapadı.
cok kotu olmus
galatasaraylılar bu konuda görüş belirtmemeli çok iyi olmuş veya olmamış diye fenerin iç sorunudur bir fenerli olarak hiç iyi olmadı ayrıca basın toplantısı 14:30 a alınmış bence vazgeçirtecekler
bende fenerliyim herþeyýn hayýrlýsý olmasýný isterim burasý forumdur herkes görüþlerini açýklayacak kadar hürdür bu forumdapatriot Nickli Üyeden Alýntý
![]()
ayrýca TARANTÝNO ustamýzda msela beþiktaþldýr![]()
Evet ben Bjk lýyým ama bütün takýmlarada ayný mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalý fanatik olunmamalý...mehmet Nickli Üyeden Alýntý
aslýnda konu çok kapsamlý ve geniþ fazla uzatmamak için fanatikliði hiç sevmem ve ustamýda tebrik ediyor saygýlarýmý sunuyorumTARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý
![]()
sana katýlýyorum dostum bencede herkes görüþünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açýk olmak lazým bizde diðer takýmlar için görüþ belirtebiliriz Aziz Yýldýrým'ýn gitmesi büyük kayýp deðerini bilemedi insanlar inþallah hayýrlý bir insan gelir klübün baþýna...mehmet Nickli Üyeden Alýntý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri