Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arasý

Konu: Son DakÝka!.. Fener'de Beklenen ÝstÝfa!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý
    Evet ben Bjk lýyým ama bütün takýmlarada ayný mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalý fanatik olunmamalý...
    aslýnda konu çok kapsamlý ve geniþ fazla uzatmamak için fanatikliði hiç sevmem ve ustamýda tebrik ediyor saygýlarýmý sunuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý patriot Nickli Üyeden Alýntý
    galatasaraylýlar bu konuda görüþ belirtmemeli çok iyi olmuþ veya olmamýþ diye fenerin iç sorunudur bir fenerli olarak hiç iyi olmadý ayrýca basýn toplantýsý 14:30 a alýnmýþ bence vazgeçirtecekler
    Galatasaraylý deðilim ama fenerbahçeli de deðilim. Her ne kadar sen baþkalarýnýn fikir belirtmelerine karþý isende ben bu tür bir ayrýmcýlýk yapýlmasýna karþý olduðum için senin bu sözünü yadýrgadým. Forumlarýn amacý paylaþýmdýr.
    Aziz Yýldýrýmýn gidiþine çok sevindim. Çünkü onun zamanýnda aþýlanan fener cumhuriyet gibi, temelinde ayrýmcýlýk yatan bu zihniyeti bir çok fenerli dostlarýma empozesi sonucu çok arkadaþ ve dostumla aram bile açýldýðý olmuþtur. Fenerbahçe gibi büyük ve köklü bir camiadan onlarca kaliteli baþkan adayý çýkacaðýna adým gibi eminim.Fenerbahçeliler için hayýrlýsý ne ise o olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý
    bende fenerliyim herþeyýn hayýrlýsý olmasýný isterim burasý forumdur herkes görüþlerini açýklayacak kadar hürdür bu forumda

ayrýca TARANTÝNO ustamýzda msela beþiktaþldýr
    sana katýlýyorum dostum bencede herkes görüþünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açýk olmak lazým bizde diðer takýmlar için görüþ belirtebiliriz Aziz Yýldýrým'ýn gitmesi büyük kayýp deðerini bilemedi insanlar inþallah hayýrlý bir insan gelir klübün baþýna...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz yıldırım gitmesi bence iyi olmadı ama son kararı tabiki kendisi verdi yapacak bişey yok, hayırlısı kim ise o gelsin başkanlığa...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim kanaatim aziz yıldırım değil,daum istifa etmeliydi.Hala ne bekliyor anlamadım.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daum,un hemen gönderilmesi gerekir FENER BAHÇE,YE çok zarar verdi
    Konu alimertugrul tarafýndan (19-05-2006 Saat 10:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri