Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: daum gidecekmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart daum gidecekmiş

arkadaşlar daumun gideceğini duyduk da tuncay, anelka, alex, rüştü kalacak mı.eğer bunlar kalacaksa gelecek sene fenerbahçe için yine hüsran olur. Anelka ve alex avrupa da neden futbol oynayamıyor. anelka real madrid ve manchester city de bile tutunama dı. çok büyük bir paraya fenerbahçeye transfer oldu ama fenerbahçeye tek bir maç kazandırmadı. ben aziz yıldırımın dolayısıyla memleketin parasına acıyorum.alex ve anelka sanırım dünya kupasında milli takımlarında da oynayamayacaklar.
    burada bir fenerbahçeli olarak görüşüm şudur,
    maalesef bizim yerli oyuncular da avrupa için hem çok yetersiz hemde çok tecrübesizler.örneğin denizliden yenilen golde önderin yaptığı acemiliği tecrübeli bir futbolcu yapmaz.ümit özat artık devrini çoktan tamamladı.bu sene şampiyonlar liginde fenerbahçe iki ön eleme maçı oynayacak.eğer akıllı bir transfer yapılmazsa daha lig başlamadan fenerbahçe üzerine kabus çökecektir.
    o halde ne yapılmalı;
    bence orta sahaya fenerbahçede olmasını çok istediğim herta berlinden marcelinho, defansa benfica da 4 numara oynayan brezilyalı souza, sağ beke schalke den rafinha, santrafor için de adam şekerden ölecek diye gönderdiğimiz washington (adam bizden gittikten sonra brezilyada gol kralı oldu, sanırım şimdi arabistanda bir takımda oynuyor, hala ölmedi), sol taraf için gazetelerden okuyoruz roberto carlos alınırsa bence verilen paraya yazık olur.gelecek sezon için yeniden bir şampiyonluk heyecanı yaşarız ve avrupada başarılı oluruz.
    fenerbahçeli arkadaşlar bu konuda sizinle görüşlerimi paylaşmak istedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güle güle gitsin
    Konu TARANTİNO tarafından (16-05-2006 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorum yapan arkadaşlar ve yapacak olanlar...lütfen hepimize yakışmayacak kelimeler kullanmayınız...sevgyle kalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daum aslında iyi hoca gitmemesi lazım diye düşünüyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daum bana görede iyi hoca gelen gideni aratır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

giderse fener için daha iyi başka adam gelir düzenli olur yeter yanii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri