Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Galatasaray, Laurent Robert TransferÝnÝ BÝtÝrdÝ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray, Laurent Robert TransferÝnÝ BÝtÝrdÝ

GALATASARAY, LAURENT ROBERT TRANSFERÝNÝ BÝTÝRDÝ

Turkcell Süper Ligi'nde sezonu þampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Benfica'nýn Fransýz yýldýzý Laurent Robert ile her konuda anlaþtý.
    19 Mayýs 2006 Cuma 18:34

ÝSTANBUL - Turkcell Süper Ligi'nde sezonu þampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Benfica'nýn Fransýz yýldýzý Laurent Robert ile her konuda anlaþtý.

Benfica'nýn Fransýz sol kanat oyuncusu Laurent Robert, Galatasaray ile anlaþmaya vardý. Sarý-kýrmýzýlýlar, 30 yaþýndaki tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaþmaya varýrken, Fransýz oyuncunun önümüzdeki hafta Ýstanbul'a gelerek resmi sözleþme imzalayacaðý ifade edildi.

Galatasaray'ýn yeni transferi Robert, dört sezon Newcastle'da oynadý, ardýndan Portsmouth'ta kiralýk olarak forma giydi. 5 yýllýk Premier Lig macerasýnýn ardýndan, 2006 Ocak ayýnda Benfica'yla 3.5 yýllýk sözleþme yapan Fransýz orta saha oyuncusu, aylýk 190 bin Euro alýyordu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasaray için hayırlı olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

İsmini hiç duymamıştım ama galatasaraya hayırlı olur inşallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Robert'in derdi para!
    Galatasaray'dan aylýk 120 bin dolar isteyen Laurent Robert'in þart koþtuðu, "Yoksa çeker giderim" dediði belirtildi

Galatasaray'da Fransýz yýldýz Laurent Robert'in transferinin perde arkasýnda para sorununun olduðu kesinleþti. Portekiz'de yayýnlanan Record gazetesi, Robert'ýn Galatasaray'dan ayda net 120 bin Euro istediðini, bunun altýnda bir rakama asla imza atmayacaðýný kulüp yetkililerine ilettiðini yazdý.

Galatasaray ise, Robert ile maç baþýna anlaþmaya çalýþýyor. Record gazetesi, "Laurent Robert Cimbom ile zor anlaþýr" baþlýðý ile duyurduðu haberinde Fransýz yýldýzýn Ýstanbul'da geziden baþka birþey yapmadan Portekiz'e geri döneceðini savundu.

Portekiz gazetesi Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in Robert ile Galatasaray yönetimi arasýnda arabuluculuða soyunduðunu da iddia ederek, taraflar arasýnda para konusunu aþamayan Gerets'in, Robert aþkýnýn baþlamadan sona ereceðine dikkat çekti.

Record gazetesi ayrýca, Galatasaray'ýn Fransýz yýldýza yýlda oynayacaðý maçlarýn toplamýna göre para teklifi getirmesine sinirlenen Robert'ýn, "Ben daha bitmedim. Benim gibi futbolculara garanti para verilir. Yýllýk taksitlerle deðil, aylýk net parayla beni alýrsanýz alýn. Yoksa çeker giderim" þeklinde rest çektiðini iddia etti.

Kaynak: DHA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gitmek isteyene güle güle demek gerekir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri