Safrannext cıkaracaktır eminim bundan.Yeni kaonların ve sunnylerin yeni editliyicisi safrannexttir.Yazılımlar denenmiş olup kontrollerden geçtikten sonra sizlere sunulmaktadır..murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
Safrannext cıkaracaktır eminim bundan.Yeni kaonların ve sunnylerin yeni editliyicisi safrannexttir.Yazılımlar denenmiş olup kontrollerden geçtikten sonra sizlere sunulmaktadır..murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
teşekkürler eline sağlık
teşekkürler
kaon 200 yokmu
size güveniyorum serkan yılmaz kaon ksc511-z h/w 12 41 65 yazılımının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.....
Safrannextle konuştum iş çıkışı yazılımlara bakacagını söyledi Bu gece yapar umarımmurat35010 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Serkan hoca 13.42.65 ındırdım kup 230 da HW değişik verdi nedendir acaba. Cevaplarsanız memnun olurum. Sevgilerimle.12.03 A5 yazıyor HW sini.safrannext Nickli Üyeden Alıntı
Konu Sifonfiltresi tarafından (21-05-2006 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
evet bende baktım h /w ler karışmış ben yazılımı düzelttim birinci mesajdan alabilirsiniz..Sifonfiltresi Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bu cihazın yazılımını 1.mesaja ekledim lütfen denermisiniz bu cihaz bende yok deneme şanşımda yok neticeyi bildirirseniz sevinirim...kolay gelsinmurat35010 Nickli Üyeden Alıntı
tps yeni paket ekledi- kesin vardır
d+ eklendi
tv cabo eklendi
ve diğer keyler güncellendi...
Teşekürler elleriniz dert görmesin darısı polsatlara
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri