Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ahmet Türk'e saldırı: Burnu kırıldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne beceriksiz insanlar varya neden beynini dağıtmamış ki bu suratsız fareden kurtulurduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke geberseydi az bile yapmışlaryapanın elıne sağlık
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline koluna saglık kıranın......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz adamı benimsemem ama yapılan saldırı hoş degil bu bir proveke bir olaydır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz adamı benimsemem ama yapılan saldırı hoş degil bu bir proveke bir olaydır
    deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.
    tamam elbette öyle ama ellerine koz vermemek lazım biz öyle biz milletiz savaş meydanında duşmanına bile merhamet eden bir atalarımız var tepki illa verilecek ama bu şiddet olmasaydı daha iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte günün en güzel haberi

ya anlmıyorum adam orda bir anda gelip vuruyo yüklencek birilerini arıyolar ondada masum polislere oluyo orda olan neyse hakedenin hakkı verilmiş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte günün en güzel haberi

ya anlmıyorum adam orda bir anda gelip vuruyo yüklencek birilerini arıyolar ondada masum polislere oluyo orda olan neyse hakedenin hakkı verilmiş..
    katılıyom sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
    ama sizler...kana susamış bir hal çiziyosunuz...maşallah insanlığınıza....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
    ama sizler...kana susamış bir hal çiziyosunuz...maşallah insanlığınıza....!!!
    ben bir pkk lının ne sağ duyusuna ne sakinliğine inanırım şehit kanı ile eli kirlenmiş adilerin sözcülüğünü yapan biri beni ne sağduyuya çağırabilir nede sakinliğe ayrıca benim insanlığımı sorgulamak sana kalmadı ben bu yumruğu atanın elini öpeyim sende belli çok üzülmüşsün ahmet türkün elini öp ama bu konuda benden merhamet bekleme!

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri