REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ahmet Türk'e saldırı: Burnu kırıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında O YUMRUK İmralıda YAN GELİP YATAN BEBEK KATİLİNE ATILMALI idi... Yinede
    elleri dert görmesin atanın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz adamı benimsemem ama yapılan saldırı hoş degil bu bir proveke bir olaydır
    deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte günün en güzel haberi

ya anlmıyorum adam orda bir anda gelip vuruyo yüklencek birilerini arıyolar ondada masum polislere oluyo orda olan neyse hakedenin hakkı verilmiş..
    katılıyom sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasın eline sağlık elleri dert görmesin ALLAH tuttuğunu altın etsin.gönül isterdiki ilk yumruğu boşa gitmiş keşke hedefi o bulsaydı.sıra arkasında duran sakıkta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
    ama sizler...kana susamış bir hal çiziyosunuz...maşallah insanlığınıza....!!!
    ben bir pkk lının ne sağ duyusuna ne sakinliğine inanırım şehit kanı ile eli kirlenmiş adilerin sözcülüğünü yapan biri beni ne sağduyuya çağırabilir nede sakinliğe ayrıca benim insanlığımı sorgulamak sana kalmadı ben bu yumruğu atanın elini öpeyim sende belli çok üzülmüşsün ahmet türkün elini öp ama bu konuda benden merhamet bekleme!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.
    tamam elbette öyle ama ellerine koz vermemek lazım biz öyle biz milletiz savaş meydanında duşmanına bile merhamet eden bir atalarımız var tepki illa verilecek ama bu şiddet olmasaydı daha iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
    ama sizler...kana susamış bir hal çiziyosunuz...maşallah insanlığınıza....!!!
    bu olayda halkı sağduyuya çağırdı diye adam melek oldu öylemi?
    yaa pkk lılara çıktığı arka ne oluyor? kana susayanları bir teraziye koy?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PATRONU: GURUR DUYDUM

Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.

Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.

- Yumruğun faturası emniyete

- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.

-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her türlü şiddete karşıyım. ama bu haberi duyunca yağlarım eridi, ne yalan söleyim.
    Yani şiddet olarak göremedim bu olayı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PATRONU: GURUR DUYDUM

Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.

Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.

- Yumruğun faturası emniyete

- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.

-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi

İşte buu ....

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri