Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Ahmet Türk'e saldırı: Burnu kırıldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PATRONU: GURUR DUYDUM

Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.

Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.

- Yumruğun faturası emniyete

- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.

-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PATRONU: GURUR DUYDUM

Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.

Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.

- Yumruğun faturası emniyete

- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.

-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi

İşte buu ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her türlü şiddete karşıyım. ama bu haberi duyunca yağlarım eridi, ne yalan söleyim.
    Yani şiddet olarak göremedim bu olayı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saldırı nereden gelirse gelsin hiç hoş değil ,bu memleketin sağduyulu insanlar birlik beraberlik olsun ayrı gayrı olmasın istiyor .türklük, kürtlük ve çeşitli milliyetcilik adı altında herkesi birbirine düşman etmek isteyenlerin değirmenine su taşıyoruz .soruyorum size bu saldırıyı yapanların eline ne geçti ,kuru kuruya bir ahferinmi aldı .ahferin almanın başka çeşitili yollarıda var kimseye zarar vermeden kırıp dökmeden .bu porotestolar artık türkiyeye çok gelmeye başladı .milliyetci porotestolar oluyor polis seyrediyor, muhalefet liderlerine saldırılıyor polis yine seyrediyor .lise öğrencileri sınav sistemini porotesto ediyor polis gaz ve joplarla saldırıyor dayağın haddi hesabı belli değil, işciler 4c 'yi porıtesto ediyor durm yine aynı .arkadaşlar her milletten iyi insan ve kötü insan olabilir ,benim kötüm iyi senin kötün kötö olmaz kötü her zaman kötüdür.artık dünyada 2 çeşit insan vardır 1- çalışan insan (emeğiyle alınteriyla geçinen insan 2- çalan insan (çalışanın emeğini devleti soyan insan ) biz bunlardan hangisiyiz önce buna bakalım ve yerimizi ona göre tespit edelim. hepinze saygılar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşım sen hangi sağduyudan bahsediyon onlar ellerine silah verdikleri mahlukatları dağa yolluyor bizim askerimizi vuruyor bir burun kırmakla bunu intikamı alınırmı savası başlatan onlar cezasını çekecekde onlar olmalı ellerine sağlık karadenizli kardeşim ellerin dert görmesin devamını bekliyoruz ne mutlu türküm diyebilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun Samsunlulara ellerine sağlık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Seferihisarlı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Helal olsun Samsunlulara ellerine sağlık...

eee nede olsa karadenizliyiz ustaaaaaaa:45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu değişecek ama...söyliyeyim gene de...
    sorun tabi ki "demokratik açılımlarla" ve "sivil bir anayasa"yla halledilecek.....
    yoksa...sorun yıllardır yaptığımız ve başarılı olmak bir yana bir sürü vatan evladımızı toprağa verdiğimiz bir şekilde...yani sadece silah yoluyla halledilmeyecek...
    pkk ile tabi mücadele edeceğiz onların utantılarıyla da...(onların pisliğini ölüm bile temizleyemez....)
    ve onları madden destekleyen asıl odak eregenekon ile de......
    ama masum kürt halkının elinden tutacağız...onları adamdan sayacağız....
    pkk ile masum kürtleri birbirinden ayıracağız....gördüğümüz her kürt vatandaşa pkk'lı muamelesi yapmayacağız......
    masum ve temiz türklerle,masum ve temiz kürtlerin... kardeşliğin altını çizeceğiz...
    aramıza nifak tohumlarını sokmıyacağız...kan akıtan kim varsa karşısında topyekün duracağız......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir ülkenin tek bayrayı olur
    yurdunu memleketini sevmeyen
    derhal turkiyeyi terket!...

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri